Çözüldü Yeni item ekleyemiyorum

• Konuyu açan Konuyu açan TheElk
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 101
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

TheElk

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, item eklemek için çok zaman harcadım ancak bir türlü ekleyemiyorum. Şu ana kadar sadece kadim efsun nesnesi ekleyebildim başka da hiçbir item ekleyemedim. item_proto txtden okuyor.

item_proto.txt'yi excel ile açıp eklemeyi yapıyorum (kapatmayı da yapıyorum),
item_list.txt'ye ekleme yapıyorum,
item_names.txt'ye ekleme yapıyorum,
item_desc.txt'ye ekleme yapıyorum,

en sonda da freebsd içerisinde bir yerde item_proto.txt buldum orayı bile güncelliyorum ancak oyunda böyle bir item yok diyor. Aynı şekilde mob_proto'yu düzenlediğimde yeni npc ekleyebilmiştim ancak item ekleyemiyorum. neden olabilir?

Çözüm
Merhaba, item eklemek için çok zaman harcadım ancak bir türlü ekleyemiyorum. Şu ana kadar sadece kadim efsun nesnesi ekleyebildim başka da hiçbir item ekleyemedim. item_proto txtden okuyor.

en sonda da freebsd içerisinde bir yerde item_proto.txt buldum orayı bile güncelliyorum ancak oyunda böyle bir item yok diyor. Aynı şekilde mob_proto'yu düzenlediğimde yeni npc ekleyebilmiştim ancak item ekleyemiyorum. neden olabilir?
İtem_names.txt
item_proto.txt
bu iki dosyaya ekleme yaptıktan sonra kapatıyorsunuz. Kapatma sonucunda item_proto dosyasını...

İtem_names.txt
item_proto.txt
bu iki dosyaya ekleme yaptıktan sonra kapatıyorsunuz. Kapatma sonucunda item_proto dosyasını verecek bu dosyayı locale packına atıyoruz, ve WinSCP bağlanıp oyunumuzun DB klasörüne gelip item names ve proto dosyalarını EKLEME YAPTIĞIMIZ dosyaları DB klasörüne atıyoruz, attıktan sonra reboot attın ve locale packını kapatın son olarak item_liste .tga çektirin bitti.

Çözüm
İtem_names.txt
item_proto.txt
bu iki dosyaya ekleme yaptıktan sonra kapatıyorsunuz. Kapatma sonucunda item_proto dosyasını verecek bu dosyayı locale packına atıyoruz, ve WinSCP bağlanıp oyunumuzun DB klasörüne gelip item names ve proto dosyalarını EKLEME YAPTIĞIMIZ dosyaları DB klasörüne atıyoruz, attıktan sonra reboot attın ve locale packını kapatın son olarak item_liste .tga çektirin bitti.
ben item_names'i değiştirmeden kapatıyormuşum. Muhtemelen sorun çözülecek ancak şu an item_proto.txt'yi winscp ile bağlanıp db klasörüne attıktan sonra Connection refused hatası almaya başladım :(

1738593666238.webp

Peki item_protoyu mysqldan çekiyo olabilir mi ? navicatta item_protoyu masaüstüne çıkart notepadd ile aç aşağı in eğer itemler orada gözüküyorsa proto navicattan çekiyordur eklemeyi oraya da yapacaksın.

ben item_names'i değiştirmeden kapatıyormuşum. Muhtemelen sorun çözülecek ancak şu an item_proto.txt'yi winscp ile bağlanıp db klasörüne attıktan sonra Connection refused hatası almaya başladım :(

21625 eklentisini görüntüle

İtem_names eklemesen bile protoya eklediğin item eklenmişse oyun içerisinde gözükür tooltipte ismi yazmaz.

Teşekkürler herkese, aldığım Connection refused hatası da bazı itemler sorun çıkarmış o yüzden olmuş geçici olarak onları kaldırdım zaten asıl eklemem gereken itemı ekledim şu anlık bir sorun yok.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri