Yardım yaratık görünmeme damage yeme sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan dorje
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 37
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

dorje

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Görsel aşağıda pelerin basıyorum görünen mob yok fakat damage yiyorum mob var ama görünmüyor bazen yapıyor bunu.
Şunu fark ettim ki benim saldırdığım moblar da sabit duruyor herhangi bir tepki vermiyor. Şu an bazen de yapmıyor sürekli bir durum var.

Adsız tasarım.gif

Son düzenleme:
Kaç gündür gözüme çarpıyor, ne kadar saçma sapan bug varsa sende! 😄

Bunun birden fazla sebebi olabilir. Mesela, sunucu istemciyle senkronize olmuyor olabilir.

Bu yolları denemeni tavsiye ederim; belki seni çözüme götürebilir:

1. Server loglarını okuma
    • Önce komple log temizliği yap. Daha sonra log dosyalarını kontrol ederek hatalı bir yükleme olup olmadığını kontrol et.
  2. Syserr okuma
    • Log dosyalarında olduğu gibi syserr dosyalarını da sil. Daha sonra sunucuyu kapatıp yeniden aç ve client syserr'ine kadar tüm detayları gözden geçir.
  3. Harita ve model dosyalarının kontrolü
    • monster2 veya ymir work/monster gibi klasörlerde eksik dosya olup olmadığını kontrol et.
    • Eğer sorun yalnızca belirli bir haritada meydana geliyorsa, ilgili haritanın dosyasını tekrar oluşturmayı dene.
    • Özellikle "mob load" ve "slot spawn" ile ilgili bir hata mesajı olup olmadığını kontrol et.
Ayrıca, sunucuya kaç GB bellek (RAM) tanımladığını da söyler misin?

@beratcanleylek Mob protomu stok hali ile değiştirdiğimde sorun çözüldü gerçi değişiklik yapmamıştım. Ayrıyetten log kayıtlarını da temizledim loginden önce problem çözüldü fakat sadece test için var olan bir sunucuda 1 user ile bu şekilde problem yaşamam spesifik ve endişe verici geldi.
Önerilerinizi dikkate alacağım. Sunucu için ayırdığım ram 4gb.

Geri