Çözüldü Yanında gezen binek sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan Happy Way
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 132
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Happy Way

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Forumda hasanmacit'in paylaşmış olduğu sistem
Yanında gezen binek sistemi karakteri çok yakın takip ediyor bunun mesafe ayarı var mı ? Birde manu sürekli agresif tavırlar sergiliyor bunu nasıl evcilleştirebilirim :) birde indiğimde bineğin boyutunun küçülmesini nasıl sağlarım
0309_040418.webp

Son düzenleme:
Çözüm
3 Sorumunda çözülmüştür çözüm yollarını alttaki yanıta bıraktım teşekkürler.
22225 eklentisini görüntüle

Boyut kısmını halletim şimdi diğerlerinde desteklerinizi bekliyorum :) bunu eklemek isteyenler için dosyayı bırakıyorum
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Dediğiniz yöntemi hemen bir bakayım içeriği paylaşcağım

Evet tam olarak dediğiniz gibi oldu data kısmından mobun klasörünü buldum mootlist.txt wait2 animasyonunu 0 a çektim ve pack kısmına da aynı şekilde yapıp denediğimde bu sorunda çözülmüş bulundu teşekkürler.
22256 eklentisini görüntüle
evet 1000 yapıp denediğimde bu şekilde oldu çalıştı sağolun ayar çekip devam edeceğim :) tek sorun manu tarzı yeni bineklerin sürekli agresif davranıyorlar bunu nasıl çözebilirim saldırmaya çalısıyor sürekli diğer aslan...
sistemin linki var mı

MountSystem.cpp dosyasindaki bu değeri artırmayı deneyin:
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
int        APPROACH = 200;
1000, farkı görmek için iyi bir sayı

0309_210044.webp

evet 1000 yapıp denediğimde bu şekilde oldu çalıştı sağolun ayar çekip devam edeceğim :) tek sorun manu tarzı yeni bineklerin sürekli agresif davranıyorlar bunu nasıl çözebilirim saldırmaya çalısıyor sürekli diğer aslan bineklerinde böyle değil

motlist.txt dosyasında (tahminimce) bir animasyonun hangi olasılıkla oynatılacağı bilgisi yazıyor.
Örnek olarak Vahşi Yüzbaşı'nın (barbarian_boss) motlist'ine baktım, iki tane wait animasyonu var. Birinin oynatılma olasılığı 65, diğerinin 35.
35 olanı sıfır yaptım ve test ettiğimde sadece 65 olarak bıraktığım animasyonun oynatıldığını gördüm ve bunu bekliyordum zaten.

Yalnız önemli nokta şu; hem sunucudaki data/monster/ altındaki hem de pack içerisindeki ilgili motlist.txt dosyası birebir aynı olmalı.

motlist.txt dosyasında (tahminimce) bir animasyonun hangi olasılıkla oynatılacağı bilgisi yazıyor.
Örnek olarak Vahşi Yüzbaşı'nın (barbarian_boss) motlist'ine baktım, iki tane wait animasyonu var. Birinin oynatılma olasılığı 65, diğerinin 35.
35 olanı sıfır yaptım ve test ettiğimde 0 yaptığım animasyonun hiç oynatılmadığını gördüm ve bunu bekliyordum zaten.

Yalnız önemli nokta şu; hem sunucudaki data/monster/ altındaki hem de pack içerisindeki motlist.txt dosyaları birebir aynı olmalı.

Evet tam olarak dediğiniz gibi oldu data kısmından mobun klasörünü buldum mootlist.txt wait2 animasyonunu 0 a çektim ve pack kısmına da aynı şekilde yapıp denediğimde bu sorunda çözülmüş bulundu teşekkürler.

Son düzenleme:
3 Sorumunda çözülmüştür çözüm yollarını alttaki yanıta bıraktım teşekkürler.
22225 eklentisini görüntüle

Boyut kısmını halletim şimdi diğerlerinde desteklerinizi bekliyorum :) bunu eklemek isteyenler için dosyayı bırakıyorum
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

22256 eklentisini görüntüle
evet 1000 yapıp denediğimde bu şekilde oldu çalıştı sağolun ayar çekip devam edeceğim :) tek sorun manu tarzı yeni bineklerin sürekli agresif davranıyorlar bunu nasıl çözebilirim saldırmaya çalısıyor sürekli diğer aslan bineklerinde böyle değil

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri