Yardım WorldEditorRemix destek

• Konuyu açan Konuyu açan thedin
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 49
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

thedin

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Aşagıdaki görsel görüldüğü üzeri haritanın yarısı gözükmektedir. diğer kısmı gözükmemektedir. gözükmeyen tarafa dogru ilerleyince gözükmektedir. BEN BUNU ŞU ŞEKİLDE İSTİYORUM BÜTÜN HARİTA GÖZÜKSÜN İSTİYORUM VAR MI DESTEK OLABİLECEK... HARİCİNDEDE KENDİ ŞEHİR HARİTAMI YAPCAM WORLD EDİTÖRÜ SANAL MAKİNEYE KURDUGUNU GÖRDÜM BİRKAÇ KİŞİNİN BUNU NASIL YAPIYORLAR ?
Capture.webp

Çözüm
Hocam bu ayarı görmedim daha önce, 1x1 render alıp ilerliyor editor. Kontrol edip editleyeceğim mesajı.
.ini dosyasında da böyle bir olay göremedim sadece fov yani bakış açınızı arttırıp azaltabilirsiniz. worldeditorremix.ini dosyasında notepad ile görüntüleyip fov yazan yeri 54 yapabilirsiniz ben 54 olarak kullanıyorum.
Hocam bu ayarı görmedim daha önce, 1x1 render alıp ilerliyor editor. Kontrol edip editleyeceğim mesajı.
.ini dosyasında da böyle bir olay göremedim sadece fov yani bakış açınızı arttırıp azaltabilirsiniz. worldeditorremix.ini dosyasında notepad ile görüntüleyip fov yazan yeri 54 yapabilirsiniz ben 54 olarak kullanıyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Geri