Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldüworld editör remixe obje nasıl yükleyebilirim
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Arkadaşlar herkese hayırlı geceler. yeni map yapıyorum remix editörde at bulamadım atları nereden ekliyoruz world editöre ve nereden indirebilirim metin2 için
kendi yapmıs oldugum map klasörünün içine npc txt oluşturacakmıyım peki yoksa mavi bayrağın npc txt sinin içine mi oluşturacağım kodları birde atların kodu hangisi oluyordu hocam npc kodunu ve kordinat kısmını biliyorum diğer rakamlar ne işe yarıyor
kendi yapmıs oldugum map klasörünün içine npc txt oluşturacakmıyım peki yoksa mavi bayrağın npc txt sinin içine mi oluşturacağım kodları birde atların kodu hangisi oluyordu hocam npc kodunu ve kordinat kısmını biliyorum diğer rakamlar ne işe yarıyor