Yardım Won Yükseltme

• Konuyu açan Konuyu açan ETKA YAZILIM
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 50
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

ETKA YAZILIM

S U L E Y M A N B O Z O K
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Benim serverımda Won sınırı şu an 99 milyon olarak belirlenmiş. Ancak, ben bu sınırı 20 milyona çekmek istiyorum. Bu işlemi hangi bölümde yapmam gerektiğini tam olarak anlayamadım. Acaba bu işlem UIComm üzerinden mi yapılır yoksa src tarafında mı bir düzenleme yapmam gerekiyor?

Bazı dosyalara erişim sağladım ancak tam olarak emin olamadım. Bu yüzden soruyorum. Ayrıca, @Kaiser hocamız bu konuda bir konu açmıştı. Ancak benim yaşadığım sorun, onun konusuyla birebir örtüşüyor. Bu yüzden, Won sınırı ile ilgili bazı sistemlerin etkisi olup olmadığını da öğrenmek istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim!

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
srcden düzenleme yapacaksın veri tipini değiştirmen gerekiyor dword yapıp max won sınırınıda 20m olarak limitleyebilirsin

hocam length.h uicommon.py ıslem yaptım buıld aldımda fakat karsılastıgım hata su /set xxxx cheque yada won mıktarı yazıyorum won gelmiyor mysqlden wonları cekmeye calısıyorum won sınırıda yukseltım yıne bır basarıya ulasamadım acaba sebebı ne çözemedım bulmaya çalışıyorum kaıser hocamızın konu açtıgı ve karsılaştıgı hata offlıneshop.manager.pyden ıslem yapmıs ben clıentsource ve gamesourceden bakıyorum offıleneshop aıt py gozukmuyor oda benım aklımı karıstırdı anlamadım şu konumda geçiyor

Çözüldü - Won sınırı arttırma

Long olarak tanımlandığı için değişkenlere dokunmadım.
Kaiserin kullandığı fileste veri tipi zaten ayarlıymış o yüzden basit yöntem ile kullanmaya başlamış sende byte vs kullanılıyorsa zaten 255in üstüne çıkamaz sınırı 1000 yazsan bile o yüzden daha fazla bir düzenleme gerekiyor.

Geri