Soru won sistemi ekleme fikirleri

• Konuyu açan Konuyu açan akarca
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 91
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

akarca

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selamun aleyküm ustadlarım, won sistemi bu acemi halimle ekleme yapma eğitimi alıp kendimi ölçmek istiyorum ve kullandığım program ve ekleme sistemine bakıyorum. Mantıksal olarak yollar aynı, yalnız resimlerde görünen hizalamalar, ok işaretleri, boşlukların olduğu yerlerimi doldurmamı istiyor diye kararsız kaldım. Bu nedenle fikirlerinizi ve görüşlerinizi almak istiyorum, nasıl bir yol gözlemeliyim?

Dosya Eklentileri

• 7777777.webp
    7777777.webp
    205,7 KB · Gösterim: 32
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Kanka Türkçeyi güzel kullanman gerekiyor ilk önce. İkinci olarak böyle uygulamalar kullanmaman gerekiyor.
- Notepad++
- grepWin
Bu iki uygulamayı indir.

Birtane files bul sistemlerini beğendiğin ve içinde won sistemi olan.
Game Source kısmında common klasörünün içindeki CommonDefines.h veya services.h dosyasını aç ve içerisinde sistemlere ait defineler vardır. Örnek veriyorum
#define ENABLE_CHEQUE_SYSTEM

“ ENABLE_CHEQUE_SYSTEM “ bunu kopyala ve Source dosyasını grepWin ile komple tarat çıkan dosyaları tek tek açarak kendi dosyalarına ekleme yap.

aynı işlemleri client Source tarafına da uygula ve buildlerini al. Build almayı bilmiyorsan Zannedersem karacanın build alma videosu vardı orayı izleyerek yapabilirsin.

Python tarafı ise ;
Client Source dosyanda Userinterface klasörünün içinde PythonApplicationModule.py dosyasının içine eklediğin defineyi
root klasöründe komple arat ve kendi dosyana eklemeleri yap.

Peki sistemlerin dosyalarına nasıl ulaşırım dersen ;
Ekleme yaptığın Root klasörünün içerisindeki dosyalarda interfacemodule.py orada eklediğin import ismi senin Root klasörüne atman gereken sistem py dosyasıdır.
Sistem py dosyasının içine girip UiScript diye arattıktan sonra birde bu sistem dosyasının uiscript bölümü olur orada yazan isim ise senin uiscript dosyandır.

Yani telefondan elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım umarım anlaşılır olur senin için.

Hocam, ben bu acemi halimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum, 40 yıllık tecrübem var gibi konuştunuz. Teşekkür ederim yorumunuz için, vallahi zaten anlasam bu işin hakkından geleceğim de, 3-4 aylık tecrübe sahibi olan bir insandan ne bekleyebilirsiniz? Şimdi size gel de derdimi anlatayım.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Kanka Türkçeyi güzel kullanman gerekiyor ilk önce. İkinci olarak böyle uygulamalar kullanmaman gerekiyor.
- Notepad++
- grepWin
Bu iki uygulamayı indir.

Birtane files bul sistemlerini beğendiğin ve içinde won sistemi olan.
Game Source kısmında common klasörünün içindeki CommonDefines.h veya services.h dosyasını aç ve içerisinde sistemlere ait defineler vardır. Örnek veriyorum
#define ENABLE_CHEQUE_SYSTEM

“ ENABLE_CHEQUE_SYSTEM “ bunu kopyala ve Source dosyasını grepWin ile komple tarat çıkan dosyaları tek tek açarak kendi dosyalarına ekleme yap.

aynı işlemleri client Source tarafına da uygula ve buildlerini al. Build almayı bilmiyorsan Zannedersem karacanın build alma videosu vardı orayı izleyerek yapabilirsin.

Python tarafı ise ;
Client Source dosyanda Userinterface klasörünün içinde PythonApplicationModule.py dosyasının içine eklediğin defineyi
root klasöründe komple arat ve kendi dosyana eklemeleri yap.

Peki sistemlerin dosyalarına nasıl ulaşırım dersen ;
Ekleme yaptığın Root klasörünün içerisindeki dosyalarda interfacemodule.py orada eklediğin import ismi senin Root klasörüne atman gereken sistem py dosyasıdır.
Sistem py dosyasının içine girip UiScript diye arattıktan sonra birde bu sistem dosyasının uiscript bölümü olur orada yazan isim ise senin uiscript dosyandır.

Yani telefondan elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım umarım anlaşılır olur senin için.
Telefondan bukadar güzel anlatılabilirdi
Basit bir sistemin bi filesten digerine aktarma videosu yapabilirseniz bir cok kisi icin yol gostermis olursunuz tesekurler😍

Geri