won sıstemı

• Konuyu açan Konuyu açan ETKA2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 112
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

ETKA2

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Merhabalar,

Ben, WON sistemi yaptırmak istiyorum. Eğer bu konuda ilgilenecek olan arkadaşlar varsa benimle iletişim kurması makul olur. Güvenebileceğim, işinin ehli, sağlam, dürüst ve helalinden kazanan kişilerle çalışmak istiyorum. "Bu işi yaptım, kendimden de işimden de eminim" diyen ve anahtar teslim projeyi tamamlayabilecek usta yazılımcılara ihtiyacım var.

Bu iş tek seferlik bir proje değildir. Projenin büyüklüğü ya da sayısı benim için önemli değil. Kendimi ve özgüvenimi anlatmaya gerek görmüyorum; bu nedenle, güvenilir ve sürekli olarak iş yapabileceğim, uzun vadeli bir geliştirici arıyorum. Her türlü teklife açığım. Tek isteğim, iletişim kuracak kişinin Skype veya Discord gibi platformlar üzerinden görüşme sağlamaması ve kendini gizlememesi. Bundan Ötürü Bu Tür Konuşmalara Kapalıyım bu nedenle telefonda görüşüp kendımı ıfade edebılcegım anlatabılcegım kısılerın Itıbat kurması benı mutlu edecektır Ticarette müşteri kazanmak bu şekilde mümkün değildir ve kendimizi kandırmaya gerek yoktur. Ciddi düşünen kişilerle konuşup anlaşabiliriz.

WON sistemine uyarlanması gereken özellikler:

1. Envanter sistemi uyarlanacak.
  2. Cube sistemi entegre edilecek.
  3. Offline shop mevcut, sadece WON sistemi uyarlanacak.
  4. Ticaret panel ekranı adapte edilecek.

Son düzenleme:
Üye uzaklaştırıldığı için konu kilitlenmiştir.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri