Yardım Winterland Costumes Efekt Sorunu C++

• Konuyu açan Konuyu açan SinopLu57
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 0
  • Gösterim Gösterim 23
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

SinopLu57

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkes 'e Selamlar,

Altyapımda Shining System mevcut bunun haricinde parlama efekti verecek ekstra bir sistem kullanmıyorum.
Bir çok plechito modellerini söktüm, efektli efektsiz eklemelerini yaptım fakat bu işlerle uğraşanlar bilir ki plechitonun kostümleri arasında bir kostüm var ki, çok canımı sıktı.
Bu kostümü ekledim, kostümün kendi efekti düzgün gösteriyor lakin shoulder ve snowflake_chest efekti bel tarafında kalıyor. Plechito bu kostümün efektlerinin çalışması için src tarafında C++ geliştirilmesi gerektiğini belirtmiş. Sanırım omuz ve göğüs için yeni kemik kodları işlemek gerekiyor, ne yazık ki kodlarla aram olmadığı için hiç kafamı o taraflara yormadım alternatif başka yol var ise veya bu efektlerin çalışması için elinizde hazır src ye eklenmiş bir kod yapısı var ise yardımcı olursanız memnun olurum.

Son olarak efektlerin koordinatlarında düzenleme yaparak denedim lakin karaktere silah giydirdiğimde karakterin duruşu bozulduğu için efekt hangi koordinatta ise orada kalmaya devam ediyor. Bununda kemiğe bağlanmadığı için olduğunu düşünüyorum. Şuan kafamda src taraflı düzenleme harici hiçbir çözüm yolu yok bilgisi olan arkadaşları bekliyorum <3

Geri