luxery87 Üye Üye Mesaj 15 Beğeni 1 Puan 50 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 15:18 #1 ELİNDE OLAN PAYLAŞIRSA ÇOK İYİ OLUR
eldem07 Premium Üye Premium Üye Üye Mesaj 153 Çözümler 17 Beğeni 36 Puan 484 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 19:04 #2 buyrun Dosya Eklentileri whatsapp.rar whatsapp.rar 12,1 KB · Gösterim: 6 Upvote 0 Downvote
E emrahdmr47 Üye Üye Mesaj 147 Çözümler 5 Beğeni 43 Puan 479 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 19:45 #3 eldem07 demiş ki: buyrun Hepsini görmek için tıklayın... bunu istedigini sanmıyorum googleye whatsapp yazınca zaten cıkıyorbu sistem diyor yada ben yanlış anladım Upvote 0 Downvote
eldem07 demiş ki: buyrun Hepsini görmek için tıklayın... bunu istedigini sanmıyorum googleye whatsapp yazınca zaten cıkıyorbu sistem diyor yada ben yanlış anladım
bckntr Z I M B A Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.236 Çözümler 69 Beğeni 1.842 Puan 1.319 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 20:05 #4 eldem07 demiş ki: buyrun Hepsini görmek için tıklayın... Bro olayı yanlış anlamışssın kısaca chat emoji sistemi arıyor Upvote 0 Downvote
eldem07 demiş ki: buyrun Hepsini görmek için tıklayın... Bro olayı yanlış anlamışssın kısaca chat emoji sistemi arıyor
eldem07 Premium Üye Premium Üye Üye Mesaj 153 Çözümler 17 Beğeni 36 Puan 484 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 20:07 #5 ben şimdi sistem istediğimde örnek olarak sistemi lazım diye yazarım yazmış ama whatsapp emoji sistemi nedir Upvote 0 Downvote
ben şimdi sistem istediğimde örnek olarak sistemi lazım diye yazarım yazmış ama whatsapp emoji sistemi nedir
luxery87 Üye Üye Mesaj 15 Beğeni 1 Puan 50 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 22:03 #6 Yardımın için sağol ama sistemi ariyorum hocam kusura bakma başlıkta sistemi yazıyor diye lazım yazmadım Upvote 0 Downvote
Yardımın için sağol ama sistemi ariyorum hocam kusura bakma başlıkta sistemi yazıyor diye lazım yazmadım
eldem07 Premium Üye Premium Üye Üye Mesaj 153 Çözümler 17 Beğeni 36 Puan 484 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 22:32 #7 luxery87 demiş ki: Yardımın için sağol ama sistemi ariyorum hocam kusura bakma başlıkta sistemi yazıyor diye lazım yazmadım Hepsini görmek için tıklayın... baktım ama bulamadım söküm yapabiliyorsan vatansever2 filesinde vardı diye hatırlıyorum ordan sökelebilirsin Upvote 0 Downvote
luxery87 demiş ki: Yardımın için sağol ama sistemi ariyorum hocam kusura bakma başlıkta sistemi yazıyor diye lazım yazmadım Hepsini görmek için tıklayın... baktım ama bulamadım söküm yapabiliyorsan vatansever2 filesinde vardı diye hatırlıyorum ordan sökelebilirsin
luxery87 Üye Üye Mesaj 15 Beğeni 1 Puan 50 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 23:25 #8 Eywallah hocam sağolasın bakacağım şimdi Upvote 0 Downvote