welberw9696 Şikayet Konusu

• Konuyu açan Konuyu açan benimol2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 405

benimol2

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Bilgisiz oldugum zamanlarda cok değil yani bundan 7 8 ay önce bu piyasada sitesi olan cok bilgiliyim deyip gecinen ama warez sistemleri düzeltip sitesine koyan bi /// heriften bahsediyorum ki içimde kaldı yaptıgı hareket bende bunu paylasmak istedim ki herkes onun ne oldugunu görsün neyse konuyu uzatmıcam cok kısa şöyle birşey söylicem ben bundan render target aldım marketiyle birlikte fakat render targette efsun botunu calıstırırken render target oldugu icin itemin üstüne götürdügünde bozuluyordu bende düzeltmesini istedim ve buna nazik bi dille yazdıgımda beni discorddan engelledi anlıcagınız arkadaslar sitesinde sattıgı hic bi filesi satın almayın herşeyi çöp ve leş bu adamın destek veremicegini anladıgı an engeller

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Merhaba,
Konuyla ilgili anlaşmanızı ve kanıtlarınızı ekleyiniz.

@welberw9696 açıklama için bekleniyorsunuz.

Merhaba,
Konuyla ilgili anlaşmanızı ve kanıtlarınızı ekleyiniz.

@welberw9696 açıklama için bekleniyorsunuz.
benim en büyük aptallıgım da bu zaten keske discorddan o mesajları silmeseydim yoksa bu forumu ayagı kaldırıcak onuda bu piyasadan silecek herşeyi atardım buraya kendiside gelsin bizzat inkar edemez

@welberw9696 bir süredir forumda aktif olmadığından dolayı ve şikayetçi taraf sadece sözlü olarak konuyu ifade etmesi, kanıt sunamamasından kaynaklı konuyu kısa süreliğine kilitlenmiştir.

@benimol2 kişi forumda aktif olduğu zaman konuyu rapor edebilirsiniz.

@welberw9696 aktif olduğundan dolayı şikayet konusu tekrardan aktif edilmiştir.

Kim olduğun belli değil ama amacının ne olduğu belli
Ağzı olan gelip buraya saçma sapan konu açmasın benim kim olduğum ne yapabildiğim ortada
Kimseyi render target içinde engellemedim boş boş kanıtsız aptal saptal konular açmayın
O ettiğin hareketleri de gelip yüzüme edebiliyorsan yaz özelden

@benimol2 kişi sizinle herhangi bir ticaret yapmadığını beyan etmektedir.
Ödeme dekontunuzu, Anlaşma tarihinizi ve tam olarak ne anlaşma yaptığınızı kısaca belirtiniz.

Geri