Çözüldü WİNSCP

• Konuyu açan Konuyu açan suleyman06
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 24
  • Gösterim Gösterim 2K
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

suleyman06

Bla bla
MT Üye
Ticaret Puanı
0
DOSTLAR AÇTIĞIMIZ SV NİN WİNSCPSİNDEN DOSYA DÜZENLEYİP ALAMIYORUM.
x2525-9dfb35848b070346a3bf781f757b4d88.jpg.pagespeed.ic.ORTD_R9YNL.webp

MESELA CONFİG DOSYASINA SAĞ TIKLAYIP DÜZENLE DEDİM
sorun2.png ÖNCE BU HATAYI VERDİ BU KAPANINCA
x2527-93559e3b327ae7a75498c796b1e70d60.jpg.pagespeed.ic.bsG1RqTj8_.webp
BU HATAYI ALDIM

Çözüm
Kurulumu yanlış yapmışsınız.
game için dizin: /usr/game olmalı => sizinki /usr/usr/game
mysql için dizin: /var/db/mysql olmalı = sizinki var/db/var/db şeklinde olmuş.

Bu eklediğiniz dosyaları silin. Elinizdeki tar.gz / tgz dosyalarını FTP'nin " / " dizinine yani ana dizinine atın ve puttyden yükleyin.

Muhtemelen tar.gz dosyalarınızın içindeki ilk klasör adları usr ve var şeklinde. Dediğim şekilde kurduğunuzda kendisi zaten otomatik olarak uygun olan dizine yüklenecektir.
Files kurulumlarında öncelikle arşiv dosyasının içeriğine bakın ve üstte belirttiğim olması gereken dizinlere dikkat edin.
Filezilla kullanmayı deneyin

Hata: /usr/usr/game/cores/auth/CONFIG: open for read: no such file or directory
Hata: Dosya aktarılamadı

burdada olmadı arkadaşlar. makineden kaynaklı bişey mi acaba bilemedim

Filesi nasıl kurdunuz? Sistem dosyayı bulamıyor ilgili dizinde. Bu dosyalar için symlink atanmışsa bu yüzden olabilir.

Dostum ben freebsd 12.0 kurdum mysql 5.6 kurdum video takip ederek.
fakat mysql kurarken bi kaç yerde sanki videonun dışına çıktım
sence mysql çökmüş olabilirmi.

Bazı fileslerin kurulum şekli ayrı olabiliyor. Resimlere göre bi sorun göremedim ben. Farklı bi files deneyebilirsiniz

Kurulumu yanlış yapmışsınız.
game için dizin: /usr/game olmalı => sizinki /usr/usr/game
mysql için dizin: /var/db/mysql olmalı = sizinki var/db/var/db şeklinde olmuş.

Bu eklediğiniz dosyaları silin. Elinizdeki tar.gz / tgz dosyalarını FTP'nin " / " dizinine yani ana dizinine atın ve puttyden yükleyin.

Muhtemelen tar.gz dosyalarınızın içindeki ilk klasör adları usr ve var şeklinde. Dediğim şekilde kurduğunuzda kendisi zaten otomatik olarak uygun olan dizine yüklenecektir.
Files kurulumlarında öncelikle arşiv dosyasının içeriğine bakın ve üstte belirttiğim olması gereken dizinlere dikkat edin.

Son düzenleme:
Çözüm
oyun dosyalarını diyorsan yedek almak için

cd /usr
tar zxvf game.tar.gz game

cd /var/db
tar zxvf mysql.tar.gz mysql

yüklerkende

cd /usr
tar zxvf game.tar.gz

cd /var/db
tar zxvf mysql.tar.gz

tamam onu halletim hocam birde son olarak
soru.png buradaki dosyaları /usr/src kısmına atmam gerekiyormu acaba birisinden src dosyaları olmazsa server çalışmaz diye bişey duymuştumda

Dosya Eklentileri

• soru.webp
    soru.webp
    1,1 KB · Gösterim: 308
eger localhost kurduysan src kısmına atabilirsin build işlemi yapmak için gerekli
Bilişimlerden aldıgın sunuculara atmanı önermem

onu src dizinine atmasanda çalışır eger game ve db build edilmiş dosyaların yedek içinde var ise

onu src dizinine atmasanda çalışır eger game ve db build edilmiş dosyaların yedek içinde var ise :
Tam anlayamadım hocam terimlere uzağım biraz. game ve db dosyalarının yedekleri varsa src ye atmama gerek yokmu yani

Anladıgıma göre yenisin src ile pek işin olacagını düşünmüyorum
şöyle /usr/game/share girince orada game ve db isimli 2 tane dosya göreceksin bunlar build edilmiş dosyalardır yani oyunun şuanda çalışır. Yeni bir sistem ekledigin zaman src dosyalarına tekrardan build etmen gerekir
Build kavramını ögrenene kadar senin src dosyaları ile işin olmayacak yani istersen atma istersen at dursun

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri