- Ticaret Puanı
- 0
Arkadaşlar öncelikle vslik piyasası hakkında sizlerle konuşmak istiyorum:
Files'ta şart olan özellikler:
-oyuncu oyuna girdiği gibi savaşmaya hazır karakter istemekte
-nesne market destekli kuvvetlendirici itemlerin oyun içi eldesi
-Yenilenmiş 1. Köy 2. Köy tasarımları
-Yeni nesil kostümler
-Savaş ortamını sadece lonca haritalarına sıkıştırmamak
-Bolca envanter sekmesi, hızlı sat/sil kısayolları, yeni nesil efsun botu, vs ye başlarken 3 2 1 go sistemi, sınırsız şebnem, tek tık biyolog
Var olan serverlarda adeta 55-120de karakter geliştirmeye itilmekte oyuncu, şahsi fikrim nesnede satılan kostüm, yüzük, pet gibi ihtiyaçların oyun içinde de 1/3 günlük versiyonlarının elde edilebilmesi gerekiyor, bu kısımlar için farm mapi oluşturulabilir.
2. Olarak ise oyuncuların çok fazla mape dağıtmamak gerekiypr 100 kişiyle açılış olsa herkes 1 2 karakter giriyor oyuna kendine gruptan str vs vermek için 200 kişi tek haritada inanılmaz kalabalık gözüküyor. Oyuncuları ortak alanlarda toplamalısınız.
Sizin görüşleriniz neler bu konular hakkında?
Files'ta şart olan özellikler:
-oyuncu oyuna girdiği gibi savaşmaya hazır karakter istemekte
-nesne market destekli kuvvetlendirici itemlerin oyun içi eldesi
-Yenilenmiş 1. Köy 2. Köy tasarımları
-Yeni nesil kostümler
-Savaş ortamını sadece lonca haritalarına sıkıştırmamak
-Bolca envanter sekmesi, hızlı sat/sil kısayolları, yeni nesil efsun botu, vs ye başlarken 3 2 1 go sistemi, sınırsız şebnem, tek tık biyolog
Var olan serverlarda adeta 55-120de karakter geliştirmeye itilmekte oyuncu, şahsi fikrim nesnede satılan kostüm, yüzük, pet gibi ihtiyaçların oyun içinde de 1/3 günlük versiyonlarının elde edilebilmesi gerekiyor, bu kısımlar için farm mapi oluşturulabilir.
2. Olarak ise oyuncuların çok fazla mape dağıtmamak gerekiypr 100 kişiyle açılış olsa herkes 1 2 karakter giriyor oyuna kendine gruptan str vs vermek için 200 kişi tek haritada inanılmaz kalabalık gözüküyor. Oyuncuları ortak alanlarda toplamalısınız.
Sizin görüşleriniz neler bu konular hakkında?