I Izberbu Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 0 Puan 403 Ticaret Puanı 0 Dün 18:40 #1 Merhaba. Release seçeneğinde sorunsuz build alabilirken Distribute seçeneğinde görseldeki gibi bir hata alıyorum. VS19 dan 22'ye geçiş yaptım.
Merhaba. Release seçeneğinde sorunsuz build alabilirken Distribute seçeneğinde görseldeki gibi bir hata alıyorum. VS19 dan 22'ye geçiş yaptım.
Kaptan Yosun Moderatör Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 1.068 Çözümler 37 Beğeni 1.155 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 Dün 20:15 #2 Distribute seçeneğinde projeyi temizleyip yeniden derledin mi Upvote 0 Downvote
I Izberbu Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 0 Puan 403 Ticaret Puanı 0 Dün 20:21 #3 Kaptan Yosun demiş ki: Distribute seçeneğinde projeyi temizleyip yeniden derledin mi Hepsini görmek için tıklayın... Evet. VS22 kullanan bir filestan da projesine bakarak tüm projelerin ayarlarını değiştirdim. Release oluyor, debug ve distribute olmuyor. Yeni hata: Izberbu demiş ki: Yeni hata: Hepsini görmek için tıklayın... Galiba bu sefer yanlışlıkla bir dizinin yolunu değiştirdim. VS'dan iyi anlayan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Upvote 0 Downvote
Kaptan Yosun demiş ki: Distribute seçeneğinde projeyi temizleyip yeniden derledin mi Hepsini görmek için tıklayın... Evet. VS22 kullanan bir filestan da projesine bakarak tüm projelerin ayarlarını değiştirdim. Release oluyor, debug ve distribute olmuyor. Yeni hata: Izberbu demiş ki: Yeni hata: Hepsini görmek için tıklayın... Galiba bu sefer yanlışlıkla bir dizinin yolunu değiştirdim. VS'dan iyi anlayan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.