Victoryastan Şikayetçiyim - Resell

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 18
  • Gösterim Gösterim 333

hasanmacit

UsProject / discord: hasanmacit
Süper Moderatör
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
6
Dosyaları dün akşam benden satın almıştır. Bugün facebook gruplarında filesi satmaya çalışırken gördüm. Kendisiyle herhangi şekilde muhattap olan birisi bir daha benimle iletişime geçmezse sevinirim. Evren Köse, Victoryas, CooLLimes(turuncu site) olarak biliniyor.

satış yaptığıma ait görsel
IMG_6260.webp

onun yaptığına ait görsel
IMG_6256.webp

Dün size ticaret puanı göndermiş. Forum içerisinde resell’e izin vermiyoruz ancak forum dışındakiler için herhangi bir şey yapamayız. Konuyu açık tutuyorum ilgili üye bir şey yazarsa diye.

Ayrıca üyemizin size gönderdiği ticaret puanına yanıt olarak bu durumu yazıp olumsuz puan gönderebilirsiniz. Verdiğiniz yanıtı düzenleyebilirsiniz. Unutmayın ticaret puanları hem satıcı hem de alıcıları değerlendirmek içindir.

Site üzerinden ticaret yapan üyelerimizin ticaret puanı skorlarına bakması önemlidir.

Dün size ticaret puanı göndermiş. Forum içerisinde resell’e izin vermiyoruz ancak forum dışındakiler için herhangi bir şey yapamayız. Konuyu açık tutuyorum ilgili üye bir şey yazarsa diye.

Ayrıca üyemizin size gönderdiği ticaret puanına yanıt olarak bu durumu yazıp olumsuz puan gönderebilirsiniz. Verdiğiniz yanıtı düzenleyebilirsiniz. Unutmayın ticaret puanları hem satıcı hem de alıcıları değerlendirmek içindir.

Site üzerinden ticaret yapan üyelerimizin ticaret puanı skorlarına bakması önemlidir.
Hocam bu arkadaş konuyu çok yanlış anlamış ve çok büyük hata yapmış belli ki sypex denen arkadaşın gazına gelmiş benim 4 tane filesim var hazır vslik ondan bahsederek attım görseli asıl ben bundan şikayetçiyim.

Hocam bu arkadaş konuyu çok yanlış anlamış ve çok büyük hata yapmış belli ki sypex denen arkadaşın gazına gelmiş benim 4 tane filesim var hazır vslik ondan bahsederek attım görseli asıl ben bundan şikayetçiyim.
görselde 4 tane wslik hazır files gözükmüyor directx9 altyapı gözüküyor. yanlış anladığımı düşünmüyorum.

dostum görselde yazdığını okumuyor musun niye birinin gazına geliyorum?
Daha öncede bu olay yaşandı sypex denen arkadaş aynısını yaptı ve sen onunla ortak çalışıyorsun onun gazına geldiğin belli neyse uzatmıcam kendine yazık etmişsin seni severdim ama bu hareketin olmadı attıgım ücret bana koymaz iyi forumlar.

Daha öncede bu olay yaşandı sypex denen arkadaş aynısını yaptı ve sen onunla ortak çalışıyorsun onun gazına geldiğin belli neyse uzatmıcam kendine yazık etmişsin seni severdim ama bu hareketin olmadı attıgım ücret bana koymaz iyi forumlar.
dostum iki kere aynı olayı sen yaşıyorsan sorunu başka yerde aramaman lazım sanki. senin paylaşımın direkt olarak satış paylaşımı. seninde huzurunda tüm üyelere soruyorum.

değerli üyeler, birine akşam files satıyorsunuz, sabah böyle bir paylaşım görüyorsunuz. bundan ne anlarsınız?
IMG_6256.webp

dostum iki kere aynı olayı sen yaşıyorsan sorunu başka yerde aramaman lazım sanki. senin paylaşımın direkt olarak satış paylaşımı. seninde huzurunda tüm üyelere soruyorum.

değerli üyeler, birine akşam files satıyorsunuz, sabah böyle bir paylaşım görüyorsunuz. bundan ne anlarsınız?
19616 eklentisini görüntüle

Daha öncede böyle postlar atıyordum keşke araştırıp veya benimle konuşup böyle bişey yapsaydın emeğine yazık ettin.

1729692416434.webp

daha önce attığın post files satışı. üstteki postla tek farkı resimdeki filesler :D aynı şeyden bahsediyoruz ama sana anlatamıyorum sanırım.
Bende sana diyorum ki görseli etkileşim olarak attım gidipte filesi satmadım satmamda benim satışta olan 4 tane filesimde denenmiş aktif oyunu olan files ben x kişileri gibi filesi yapıp direk satmıyorum aktif oyunda deniyorum öyle satışa koyuyorum acele etmişsin benimle konuşmadan bunu yapman senin gibi birisi için çok büyük bir hata

Bende sana diyorum ki görseli etkileşim olarak attım gidipte filesi satmadım satmamda benim satışta olan 4 tane filesimde denenmiş aktif oyunu olan files ben x kişileri gibi filesi yapıp direk satmıyorum aktif oyunda deniyorum öyle satışa koyuyorum acele etmişsin benimle konuşmadan bunu yapman senin gibi birisi için çok büyük bir hata
benim için büyük bir hata olabilir ama bu yazdığının o kapıya çıktığı gerçeğini değiştirmez. böyle bir şeyi satmıyorsan görsel etkileşimi erkenden almanın ne mantığı var?

Ortada bi yanlış anlaşılma varsa bunu aranızda konuşup çözüme kavuşturun. Daha sonra bu konuya güncelleme girersiniz.

Ortada bi yanlış anlaşılma varsa bunu aranızda konuşup çözüme kavuşturun. Daha sonra bu konuya güncelleme girersiniz.
Sayın adminim bu arkadaşla konuşucak bişeyim yok ben sürekli böyle görsel atarım etkileşim için benimle iletişime geçmeden ücret ödediğim filesi böyle atması kabul edilir değil.

Savunmanızı daha gerçekçi zemine oturtmanız lazım

Savunma yapıcak bişeyim yok hocam zaten siz gerekeni söylemişsiniz söylediğim gibi görseli paylaşma sebebim o altyapıyı satmak değildir ben sunucuyu aktif etmeden denemeden hiçbir filesimi satışa koymam.

@hasanmacit DX9 yeni altayapımız hayırlı olsun SİZDE BÖYLE BİR SUNUCUYA SAHİP OLMAK İSTİYORSANIZ DM diyor. Bahsettiği sunucu DX9 altyapı ama etkileşim için diyor bence planlı hareket ediyor şahıs. Bir şey olursa etkileşim için derim gibisinden burası tiktok mu keşfete düşeceksin etkileşim diyorsun da SİZDE BÖYLE BİR SUNUCUYA SAHİP OLMAK İSTİYORSANIZ DM diyorsun bu mesajın altında hasanın filesini kast ediyorsun bir tek sen mi akıllısın sana inanan varsa hasanın dediği gibi elimde köprü var satılıktır.