Victoryas Şikayet

• Konuyu açan Konuyu açan algia
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 198
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

algia

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Bu kişiyle bir zamanlar bir iş yapmıştım hakkındaki duyumlardan ötürü işide bağlantıyıda kestiğimi belirttim sonrasında dosyaları satarımda kiralarımda parasını vermişim(TOPLAM OYUNDA AÇILIŞIDA DAHİL ALDIĞIM ÜCRET KENDİ DOSYAM İÇİN 9000TL civarı, bazı yerlerde 15 20k olarak belirtmiş yalan tabi) diyerekten bir laf etti bende yaptığım dosyaları hem x forumunda hemde bu forumda warez ettim bu arkadaş bu zamana kadar çoğu kişiyi dolandırmış bulunmakta buraya başka kişilerde mağdur olmasın diyerekten bu konuyu açıyorum kişi X FORUMUNDA DOLANDIRICILIKTAN BAN YEMİŞTİR BİLGİNİZE
EN YAKIN ZAMANLARDAKİ KANITLARI KONUYA EKLEYECEĞİM. Her aldığı dosyayı satmaya çalışıyor bunu zaten hasan macitin açtığı konudanda görebilirsiniz

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

ÖRNEK KONU

Merhaba, şikayetinizin değerlendirilmesi ve ilgili üyenin savunması için kanıtları ekleyin
36/F-1 ihlaline sebep olmamak için konu ile alakası olmayanlar lütfen yazmasın

@Victoryas konu sahibi kanıtları ekledikten sonra karşı cevabınızı verebilirsiniz

Merhaba, şikayetinizin değerlendirilmesi ve ilgili üyenin savunması için kanıtları ekleyin

@Victoryas konu sahibi kanıtları ekledikten sonra karşı cevabınızı verebilirsiniz
birde bilmediklerimiz var hocam arkadaşın 3 5 den fazla vukuatı var x forumuna girip şikayet konusunu aratsanız vs ohoo neler neler var. MAX 5 6 sistem ekletip hala benim dosyalarımı kullanmakta

@Victoryas konu sahibi kanıtları ekledikten sonra karşı cevabınızı verebilirsiniz​

Bu satışta olan filesi bu arkadaşla ortak yaptık ve yaptırdıgım her işin ücretini fazlasıyla verdim param yok dediği zaman bile fazlasıyla attım Ek olarak zaten eski halini wareze attı, Files satışı yaptığım kişilere sorunsuz oyun açtırdım tutup tutmaması kazanıp kazanmaması onların sorunu bu beni ilgilendirmiyor zaten bunu files satın almadan önce belirtiyorum yani bu açılan konu gereksiz ve boş bir konudur attığı ss'deki mehmet adlı benden files alıp sunucu açtı kendisi sunucunun başında durmayıp ben ve ekibim full başında durduk bunu Merona2 Sunucusunda oynayan oyuncular daha iyi biliyor dediği cümlelerin hiçbirisi gerçek değildir kendisi bana sunucuyu kapatmamı söylediği halde kapatmayıp 10.000 TL daha kazandırdım kazancına ek olarak sözleşmesini fesh etme sebebim beni tehtid etmesidir, Ekte belirttiği dekontları kendisine ilettim ve kendisi beni tehtid ettiği için sunucusu kapatıldı olay bundan ibarettir EK OLARAK Bu arkadaş kendisi beni yok evine gelirim sana şöyle yaparım böyle yaparım diye tehtidler etmiştir bizim yerimiz belli kimsedende korkum yok birilerinin arkasından laf edip sonra yüzüne gülmeyi seversin sen ama sanal mafyası olmuşsunuz ve filesin paylaşılan halinde core vardır bilerek core atıp açtırdıgım Merona2 Sunucusunda sil sat sisteminden core yedirmiştir buda ekteki görselde açık ve net bellidir açılış günü sistemi kapatarak bu sorunu çözmüştüm :)

1738077278062.webp

Buda yaptığı iban muhabbeti görselde atılan :)

1738077689036.webp

Burdaki görselde arkadaşın ilgilenmediğini kabul ettiği kısım, Siz sunucunuzla ilgilenmezseniz ben developer olarak ilgilenemem ben files sağlıyorum sunucunun başında durup ilgilenme gibi bi lüksüm yok.

1738077731665.webp

Son düzenleme:

"muhabbeti az çok özet geçti argo içeriklidir küfürü tasvip etmiyorum tabikide yanlış algı olmasın"

bu resimde"de bir çok şey belli oluyor arkadaşın kendi admini bile kendisinden soğuduğu için bununla yollarını ayırmış durumda şimdi gider o çocuğuda tehtit etmeye çalışır whatsaap konuşmalarında beni tehtit ettiği için ki benim kimseden korkum yok arkadaş gibi ismim sağda solda televizyon kanallarında dolandırıcılıkla anılmıyor kişinin diğer forumda dolandırıclıktan ban yediğini belirtmek istiyorum ayrıca bu arkadaşın serverine coreyi ben verdirmedim benim oyunumu geliştiren bir arkadaşın gözümden kaçan bir yeri söyledi ve gitmiş bu arkadaşın bana yaptığı haksızlığa karşı iyi bir ders vermiş kendisine teşekkür ediyorum konuya dönecek olursa resimde herşey belli insanlara dosyalarını ermiyor parasını yiyor mağdur ediyor ve birde üzerine hakaret arkadaşın ilettiği resimde ben sanıp küfür ettiği resmin tam hali bende mevcut ve küfür edip anında engellemiş bu resmin aslını @Whistle size özelden iletiyorum çünkü devamında argo kullanıp hemen engelleyebileceğini sanmış :)

İNSANLARA DOSYALARINI VERMEYİP MAĞDUR EDİP ÜZERİNE BİRDE KÜFÜR EDERSEN AİLENİDE ARARLAR SENİDE BULURLAR BURADA KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPMA.

Son düzenleme:

bu resimde"de bir çok şey belli oluyor arkadaşın kendi admini bile kendisinden soğuduğu için bununla yollarını ayırmış durumda şimdi gider o çocuğuda tehtit etmeye çalışır whatsaap konuşmalarında beni tehtit ettiği için ki benim kimseden korkum yok arkadaş gibi ismim sağda solda televizyon kanallarında dolandırıcılıkla anılmıyor kişinin diğer forumda dolandırıclıktan ban yediğini belirtmek istiyorum ayrıca bu arkadaşın serverine coreyi ben verdirmedim benim oyunumu geliştiren bir arkadaşın gözümden kaçan bir yeri söyledi ve gitmiş bu arkadaşın bana yaptığı haksızlığa karşı iyi bir ders vermiş kendisine teşekkür ediyorum konuya dönecek olursa resimde herşey belli insanlara dosyalarını ermiyor parasını yiyor mağdur ediyor ve birde üzerine hakaret arkadaşın ilettiği resimde ben sanıp küfür ettiği resmin tam hali bende mevcut ve küfür edip anında engellemiş bu resmin aslını @Whistle size özelden iletiyorum

Attığı görseldeki arkadaş fileste değişiklikler yapılmasını istedi ve değişiklikleri yaparken bi anda gidip kız arkadaşımın ailesini arayıp bizi dolandırdı gibi cümleler kullandı ondan dolayı kendilerine files teslim edilmedi avukatım aracılığıyla şikayetçi oldum buda teslim ettiğime dair kanıtlar zaten alan kişinin ettiği küfürü gördüğünüzde nasıl bir insan olduğunu anlarsınız burda boşu boşuna kendini yırtma.

1738078189744.webp

1738078131224.webp

1738078152074.webp

1738078163028.webp

Attığı görseldeki arkadaş fileste değişiklikler yapılmasını istedi ve değişiklikleri yaparken bi anda gidip kız arkadaşımın ailesini arayıp bizi dolandırdı gibi cümleler kullandı ondan dolayı kendilerine files teslim edilmedi avukatım aracılığıyla şikayetçi oldum buda teslim ettiğime dair kanıtlar zaten alan kişinin ettiği küfürü gördüğünüzde nasıl bir insan olduğunu anlarsınız burda boşu boşuna kendini yırtma.

21515 eklentisini görüntüle

21512 eklentisini görüntüle

21513 eklentisini görüntüle

21514 eklentisini görüntüle
diğer konuşmalarında tamamını atarsan çünkü kesik kesik atıyorsun ilk bana yaptığın muhabbet gibi zemini tutturamıyorsun ayrıca artık insanların aklı herşeye eriyor dolandırmasan kötü bir şey yapasan kimse birisnin ailesini arayacak kadar ileriyi düşünmez burada ne desen boş bu attığın konuşmaların devamınıda at iyi yerleri alıyorsun küfür ettiğin yada haksızlık yaptığın yerlerin ss lerini saklıyorsun @Whistle hasan macitinde konusunu göz önünde bulundurarak işlem yapılmasını talep ediyorum

diğer konuşmalarında tamamını atarsan çünkü kesik kesik atıyorsun ilk bana yaptığın muhabbet gibi zemini tutturamıyorsun

Güzel kudurmuşsun belli ki zamanında para dilendiğin günleri unuttun galiba jackwrestler ve exchange denen adamın arkadasından konuşup sistem eklemeyi dahi bilmiyor diyip şimdi yanında durman zaten senin karakterini belli ediyor Baya zoruna gitmiş bak 2 sezon Arvis2 kazancımıda atıyorum sen burda böyle boş boş işlerle ilgilenirken biz işimize bakıyoruz dahada cevap verilmicek sana @Whistle Adminim yazarsa gerekenleri atarım :)

1738078425080.webp

Sen şimdi öğeyi denetle dersin ondan f5 attıgım videoyuda atayım şimdi köşende sessizce takip et.

Güzel kudurmuşsun belli ki zamanında para dilendiğin günleri unuttun galiba jackwrestler ve exchange denen adamın arkadasından konuşup sistem eklemeyi dahi bilmiyor diyip şimdi yanında durman zaten senin karakterini belli ediyor Baya zoruna gitmiş bak 2 sezon Arvis2 kazancımıda atıyorum sen burda böyle boş boş işlerle ilgilenirken biz işimize bakıyoruz dahada cevap verilmicek sana @Whistle Adminim yazarsa gerekenleri atarım :)

21516 eklentisini görüntüle
ben senden 1 kere bile para dilenmedim hem iş yaptım hem çalıştım hemde okudum halada okuyorum senin gibi boş beleş insan olmaktan iyidir (eşinin parasını yiyip buralara ss atmakta ne bileyim kudurmak falan :dfglşdgdfgl) anlatabiliyormuyum canım ailen sana iş bulduğunda bile masa başı iş kendin söyeldin yok ya işim olamz diyen birisin kendine faydan yok çevrene zararın olmasın para dilenmişmişim :D komik

Karşılıklı tartışmayın sadece şikayet konusunda şikayetinizi kanıtlayacak deliller ekleyin. Burada kimse sayfalarca sohbet geçmişinizi okumak zorunda değil. Ayrıca ticaret bölümü kurallarımıza bakınız.

Bunla ilgili kanıtları iletebilir misiniz? Eğer böyle bir süreç başladıysa sonuçlanmasını beklemek daha mantıklı olacaktır

21516 eklentisini görüntüle

Sen şimdi öğeyi denetle dersin ondan f5 attıgım videoyuda atayım şimdi köşende sessizce takip et.

kendime video çektirecek kadar olduysam neyi ispatlamaya çalışıyosun onuda anlamadım ben kaybettiğime üzülmem daha iyisini yapabiliyorum sen packet hatası olan (tabi martylerin bazı sürümlerinde var kronik) dosyalarla deva medeceksin hasandan alıp satmaya çalıştığın dosyaya sistemleri geçirip onunla açmak sitemişsin ama beceriksiz ve bilgisiz olduğun için benim yaptığım dosyaya tamah etmişsin o yüzden sen ne kazanmışsın ne kaybetmişsin benim umrumda değil ama hayatın kaymış kaybetmişsin senin umrunda olsun biraz kendine ailene faydan yok o yeni doğan çocuğuna olsun diyeceğimde doğumuna bile gitmemişsin çocuğunun kime ne anlatıyorum neyse gereken yapılsın daha da cevap vermeye luzüm yok

Karşılıklı tartışmayın
Her iki üyede forumdan geçici süre uzaklaştırılmış ve konu kapatılmıştır. Satış yapan üyenin kurallarımızı ihlal ettiği şeyler varsa direkt kanıtları iletildiği taktirde gerekli işlemler yapılır.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri