Yardım Vegas Marty Dracarys sitelerini kapamaları

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 389
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Tengrist

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Bu üçlü bir şeylerin duyurusunu falan mı aldı acaba sitelerindeki ürünleri kapamışlar.

Youtube videolarına gf telif atmış onunla alakalı geçiçi olarak kapatmış olabilirler.

Youtube videolarına gf telif atmış onunla alakalı geçiçi olarak kapatmış olabilirler.
Acaba mail ile tehdit falan mı edildi bunlar? Çünkü normal youtuberlar bile telif yediğinde yeni kanal açıp devam ediyorlar, bu developerlar warez kodda işlemler yaptığı için acaba hukuk nezninde bir sıkıntı mı var?

It is very strange that all the sites have been closed, only Marty provided the lessons, but the products have been deleted.

evet benimde dikkatimi çekti ilk başta bir yabancı forum vardı o kapandı dedim niye kapandı acaba , sonrasında metin2dowload kapandı gameforge sanırı mhukuksal açıdan saldırıya başladı dikkat etmek gerek TR lokasyonda kapanan birşey yok globalde yapıyorlar gibi

OWSAP tarafından mağdur edilen bir müşterisi, MartySaMa ve Dracyas gibi isimler başta olmak üzere bir çok ismi ve metin2.dev gibi global p-server forumlarını GF'nin içerik haklarını savunması için anlaştığı bir firmaya raporluyor, firma tüm isimler ve siteler hakkında inceleme başlatıyor dolayısıyla olası bir ceza korkusuyla tüm satıcılar sitelerindeki satış kısımlarını kapattı, metin2.dev resmi indirme sitesi olan metin2.download içerisindeki tüm linkleri deaktif etti, aslında sebebi olası bir ceza korkusu ve erkenden buna önlem alabilmek.

OWSAP tarafından mağdur edilen bir müşterisi, MartySaMa ve Dracyas gibi isimler başta olmak üzere bir çok ismi ve metin2.dev gibi global p-server forumlarını GF'nin içerik haklarını savunması için anlaştığı bir firmaya raporluyor, firma tüm isimler ve siteler hakkında inceleme başlatıyor dolayısıyla olası bir ceza korkusuyla tüm satıcılar sitelerindeki satış kısımlarını kapattı, metin2.dev resmi indirme sitesi olan metin2.download içerisindeki tüm linkleri deaktif etti, aslında sebebi olası bir ceza korkusu ve erkenden buna önlem alabilmek.
Sanırım yakın zaman önce şikayet konusu açıp mağduriyetini dile getiren üyeden bahsediyorsun. Onun konusunu ben de görmüştüm ve hem o elemanın yorumlarını, hem de aynı durumu daha önce yaşayanların yorumlarını gördüğümde şaşırmıştım. Yani owsap; bu şekilde adı çıkacak biri olamaz diye biliyordum. Ve şahsen o şikayet konusunu gördüğümde üyeye hak vermiştim. Çünkü bir taraf kanıtlarla konuşurken, diğer taraf sadece laf ile savunma + savurma yapıyordu ve sanırım ayrımcılık yapıldığı için owsap temize çıkarıldı(forum tarafından.)
Eğer bahsettiğin mağdur kişi bir başkasıysa onu bilemiyorum :)

Ve son olarak bu isimlerin arasından sadece VegaS benim için değerliydi açıkçası, bir tek onun için üzüldüm diyebilirim. Sadece işlerinde değil, karakter olarak da çok kral adam.

Geri