Merhaba,
Oyun içinde uzun süre hareketsiz kalınca (30dk veya üstü) giriş ekranına geri yönlendiriyor.
Auth kısmında syserr'a bakayım dedim ve şunları buldum;
MySQL 8.0 server versiyonunu kullanıyorum. Aynı sorun MySQL 5.5 sürümünde de vardı.
Bu olayı nasıl çözebilirim?
Oyun içinde uzun süre hareketsiz kalınca (30dk veya üstü) giriş ekranına geri yönlendiriyor.
Auth kısmında syserr'a bakayım dedim ve şunları buldum;
Kod:
SYSERR: Feb 22 14:53:02.739496 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: The client was disconnected by the server because of inactivity. See wait_timeout and interactive_timeout for configuring this behavior. (query: SELECT CONCAT('*', UPPER(SHA1(UNHEX(SHA1('123456789'))))),password,securitycode,social_id,id,status,availDt - NOW() > 0,UNIX_TIMESTAMP(silver_expire),UNIX_TIMESTAMP(gold_expire),UNIX_TIMESTAMP(safebox_expire),UNIX_TIMESTAMP(autoloot_expire),UNIX_TIMESTAMP(fish_mind_expire),UNIX_TIMESTAMP(marriage_fast_expire),UNIX_TIMESTAMP(money_drop_rate_expire),UNIX_TIMESTAMP(create_time) FROM account WHERE login='admin' errno: 4031)
SYSERR: Feb 22 14:53:11.111273 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: The client was disconnected by the server because of inactivity. See wait_timeout and interactive_timeout for configuring this behavior.
query: UPDATE account SET last_play=NOW() WHERE id=1
SYSERR: Feb 22 16:25:03.307338 :: ChildLoop: MySQL connection was reconnected. querying locale set
MySQL 8.0 server versiyonunu kullanıyorum. Aynı sorun MySQL 5.5 sürümünde de vardı.
Bu olayı nasıl çözebilirim?