Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Dosyaları bilmiyorum ama tahmini söylüyorum. Root içerisinde rangenpc.py yada rangenpcwindow.py gibi bir dosya varmı. Var sa içerisinde yazar muhtemelen. Dosya varsa ve aradığını bulamazsan konuya dahil et dosyayı biz bakalım.
Dosyaları bilmiyorum ama tahmini söylüyorum. Root içerisinde rangenpc.py yada rangenpcwindow.py gibi bir dosya varmı. Var sa içerisinde yazar muhtemelen. Dosya varsa ve aradığını bulamazsan konuya dahil et dosyayı biz bakalım.
Ekleme yaptığın dosyaları kontrol et silahçıya tıklıyıp farklı npc açıyorsan npc kodları farklı girilmiştir yani silahçı kısmına silahçının npc kodunu girerek hatalı npc leri böyle düzeltebilirsin
Ekleme yaptığın dosyaları kontrol et silahçıya tıklıyıp farklı npc açıyorsan npc kodları farklı girilmiştir yani silahçı kısmına silahçının npc kodunu girerek hatalı npc leri böyle düzeltebilirsin
sorun çözüldü teşekkür ederim kodlar farklı girilmiş evet. nereden düzelteceğimi bi türlü bulamamıştım.rootta uinpcekran ın içindenmiş düzeltip kapadım oldu.