B benimol2 Üye Üye Mesaj 35 Beğeni 0 Puan 411 Ticaret Puanı 0 Dün 21:33 #1 Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. arkadaslar bütün hepsi normalken metin ve bosslara normal sekilde göstermiyor sebebi neyden kaynaklı olabilir
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. arkadaslar bütün hepsi normalken metin ve bosslara normal sekilde göstermiyor sebebi neyden kaynaklı olabilir
salih5253 Üye Üye Mesaj 74 Çözümler 5 Beğeni 36 Puan 749 Ticaret Puanı 0 Dün 21:54 #2 Efsunları ekli degildir görüntü olarak yazmıslardır yarım bırakmışlardır tamanlaman gerekiyor Upvote 0 Downvote
B benimol2 Üye Üye Mesaj 35 Beğeni 0 Puan 411 Ticaret Puanı 0 Dün 22:01 #3 salih5253 demiş ki: Efsunları ekli degildir görüntü olarak yazmıslardır yarım bırakmışlardır tamanlaman gerekiyor Hepsini görmek için tıklayın... efsunları ben ekledim client src game src ve pythona Upvote 0 Downvote
salih5253 demiş ki: Efsunları ekli degildir görüntü olarak yazmıslardır yarım bırakmışlardır tamanlaman gerekiyor Hepsini görmek için tıklayın... efsunları ben ekledim client src game src ve pythona
B benimol2 Üye Üye Mesaj 35 Beğeni 0 Puan 411 Ticaret Puanı 0 Dün 23:29 #4 sorunu hallettim konu kapatılabilir Upvote 0 Downvote
bckntr Z I M B A Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.210 Çözümler 68 Beğeni 1.673 Puan 1.319 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:35 #5 Çözümü konuya aktarabilir misiniz? aynı hatayı alan kullanıcılarımız olursa rahatlıkla çözüme kavuştursunlar. benimol2 demiş ki: sorunu hallettim konu kapatılabilir Hepsini görmek için tıklayın... Upvote 0 Downvote
Çözümü konuya aktarabilir misiniz? aynı hatayı alan kullanıcılarımız olursa rahatlıkla çözüme kavuştursunlar. benimol2 demiş ki: sorunu hallettim konu kapatılabilir Hepsini görmek için tıklayın...