Çözüldü Twix Work Server Files ./game not found

• Konuyu açan Konuyu açan klasikmetin2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 556
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

klasikmetin2

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar

Twix Work olarak bilinen 1-99 orientalmt2 filesını indirdim. Sebebi eski tarz 1-99 bi sunucu projesi üzerinde çalışmak istemem. Fakat dosya dizinleri vesaire çok farklı. Bir de üzerine Romence! Türkçeleştirmeye başlayacağım bütün problemleri çözeceğim diye düşünüyorum fakat oyuna start verince channelların içerisindeki loglarda aşağıdaki hatayı alıyorum;

• start.sh: ./game: not found

• start.sh: ./canal99: not found

Daha önce bu forumda bir konu açılmış ve çözüm bulunmuş fakat bu filesın dosya dizinleri farklı olduğundan tam olarak çıkamadım işin içinden. Vakit ayırıp dosya dizinine bakabilecek arkadaş olursa diye game dosyasını upload ettim buyrun;

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.

Çözüm
start.sh dosyasını açın ve içinde oyunun açılması için bazı kodlar var. Hangi dizin altında game dosyasını aramaya çalıştığını anlayabilirsiniz.

Eğer her şeyin düzgün olduğuna inanıyorsanız kanal klasörlerinde game symlink dosyaları olur. Winscp programı ile hangi dizine tanımlı olduğunu bulabilirsiniz.
start.sh dosyasını açın ve içinde oyunun açılması için bazı kodlar var. Hangi dizin altında game dosyasını aramaya çalıştığını anlayabilirsiniz.

Eğer her şeyin düzgün olduğuna inanıyorsanız kanal klasörlerinde game symlink dosyaları olur. Winscp programı ile hangi dizine tanımlı olduğunu bulabilirsiniz.

Çözüm

Evet şuan farkettim

/usr/home/game/... dizininde arıyormuş, bense game.tgz'yi direkt /usr/game şeklinde atmıştım sorun çözüldü teşekkürler.

Geri dönüş için teşekkürler. Konu başlığını güncelleyip kilitliyorum. :)

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri