- Ticaret Puanı
- 0
Kullandığım arama sistemini aşağıda verdim (durda private shop search system)
Client tarafında syserr tamamen boş.
Pazar sistemi olarak Dali tezgah sistemini kullanmaktayım. Max yang (Full Yang) olmayan pazarlar harici kolaylıkla alışveriş yapılabiliyor, ne zaman max yang item ekleyerek pazarımı açsam ve aratma yapsam arama yapmıyor bu aşağıda gördüğünüz şekilde kalıyor ;
Max yang olarak eşyalar kurulmadığın da (yani oyunun normal değerlerinde) fiyat oluşturulduğunda bulunabiliyor sorunsuz arama yapıyor ve satın alabiliyor hiç sıkıntı olmadan ;
Kodları inceleyecek olursanız uyarlamaya çalıştım baya, ama sanırım bir kısımı gözden kaçırıyor ya da atlıyor olabilirim.
1) Syserr kayıtlarımı
2) Gerekli sisteme ait dosyayı
3) Ekleme yaptığım kendi dosyalarımı
konu içerisinde bulabilirsiniz.
Dip not: gözümden kaçmış commondefines dosyam
Client tarafında syserr tamamen boş.
Pazar sistemi olarak Dali tezgah sistemini kullanmaktayım. Max yang (Full Yang) olmayan pazarlar harici kolaylıkla alışveriş yapılabiliyor, ne zaman max yang item ekleyerek pazarımı açsam ve aratma yapsam arama yapmıyor bu aşağıda gördüğünüz şekilde kalıyor ;
Max yang olarak eşyalar kurulmadığın da (yani oyunun normal değerlerinde) fiyat oluşturulduğunda bulunabiliyor sorunsuz arama yapıyor ve satın alabiliyor hiç sıkıntı olmadan ;
Kodları inceleyecek olursanız uyarlamaya çalıştım baya, ama sanırım bir kısımı gözden kaçırıyor ya da atlıyor olabilirim.
1) Syserr kayıtlarımı
2) Gerekli sisteme ait dosyayı
3) Ekleme yaptığım kendi dosyalarımı
konu içerisinde bulabilirsiniz.
Dip not: gözümden kaçmış commondefines dosyam
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Dosya Eklentileri
Son düzenleme: