TheAdmin33 Ücretli Sistemler

• Konuyu açan Konuyu açan TheAdmin33
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 182

TheAdmin33

Ah, bu şarkıların gözü kör olsun
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
Öncelikle belirtmek isterimki burada sadece sistem satışı yapmakta olup satışını yaptığım sistemler haricinde hiç bir konuda ücretli/ücretsiz destek vermemekteyim.

Dosyalar teslim edildikten sonra hiç bir şekilde iade yapılmaz. Verilen para geri alınabilir ama verilen sistem dosyaları geri alınamayacağından iade söz konusu değildir. Satın alım öncesi lütfen aklınızdaki soruları sorup bilgi alın ve öyle karar verin.

Sistem alımlarında benden kaynaklanabilecek sorunlar hakkında ücretsiz destek sağlamaktayım fakat kendi isteğiniz doğrultusunda sistem üzerinde özelliştirme, geliştirme veya sadeleştirme işlemleri yapmaya kalkar ve sistemi bozarsanız sorumluluğun bana değil size ait olduğunu ve destek verip vermemenin benim inisiyatifime kaldığını ve hatta sizden kaynaklanan sorunların düzeltilmesi konusunda extra ücret talep edilebileceğini lütfen unutmayın.

Bana ulaşmak isteyenler bu forum üzerinden DM yoluyla ulaşabilirler.

Sistem​
Resim​
Kostüm Süre Ekleme Sistemi
Ekran Alıntıs22ı.webp
Boss Ring Sistemi
Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleme:
Kendisini sever sayarım. Filesini ve sistemlerini kullandım hiç bir sorunları da yok güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Keşke daha önceki sistemlerinide satışa çıkarsaydın epey sistemin var paylaştığın. Hayırlı satışlar.

Kendisini sever sayarım. Filesini ve sistemlerini kullandım hiç bir sorunları da yok güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Keşke daha önceki sistemlerinide satışa çıkarsaydın epey sistemin var paylaştığın. Hayırlı satışlar.
satışa çıkarılabilecek güzel sistemler vardı ama ücretsiz paylaştım yapacak bir şey yok önümüzdeki yeni sistemlere bakıcaz :)

Kafasını bu işte yormuş birisi. Güven konusuna gelirsek bir alışverişimiz olmadı ama bir birimize yardımlarımız oldu saygılı bir insan.Birlikte yol çizecek arkadaşlar şimdiden başarılar dilerim. Satış yaptığın sistemleri warezde rahatlıkla bulabilecek şeyler adminim. Yanlış anlama her hangi kötü niyet arz etmiyorum emeğinle yapmışsın. Ama bu işten ekmek yemek istiyorsan warezde olmayan sistemler üzerinden ilerlersen daha iyi olur senin için.

Hayırlı satışlar hocam, genel paylaştığınız çoğu sistemi denedim kurulumları gayet rahattı emin ücretli dosyalarız kat kat iyidir, başarılar dilerim.

Başarılar dilerim. Ticaret puanı özelliğini kullanmayı unutmayın 👍🏽

Kafasını bu işte yormuş birisi. Güven konusuna gelirsek bir alışverişimiz olmadı ama bir birimize yardımlarımız oldu saygılı bir insan.Birlikte yol çizecek arkadaşlar şimdiden başarılar dilerim. Satış yaptığın sistemleri warezde rahatlıkla bulabilecek şeyler adminim. Yanlış anlama her hangi kötü niyet arz etmiyorum emeğinle yapmışsın. Ama bu işten ekmek yemek istiyorsan warezde olmayan sistemler üzerinden ilerlersen daha iyi olur senin için.
bu konu yüzünden geçmişte tartışmıştık o zamanda demiştim şimdide söylüyorum öyle görünebilir ama alakası yok. kostüm süre sistemini kendim sıfırdan kodladım, boss ring sisteminin ise varezdeki haliyle alakası kalmayacak şekilde değiştirdim zaten biliyorsun varezdeki halini düzeltmeden kullanmak pek mümkün değil.

bu konu yüzünden geçmişte tartışmıştık o zamanda demiştim şimdide söylüyorum öyle görünebilir ama alakası yok. kostüm süre sistemini kendim sıfırdan kodladım, boss ring sisteminin ise varezdeki haliyle alakası kalmayacak şekilde değiştirdim zaten biliyorsun varezdeki halini düzeltmeden kullanmak pek mümkün değil.
Belirtiğim gibi kötü art niyetle yorum yapmadım sadece rahat ekmek yemen için fikir sundum piyasada sadece satışta ve özgün sistemler kodlayarak satış oranını daha da artırabilirsin adminim, satışta olan sistemlerin ne kadar da sıfırdan yapmış olsan da çoğu müşteri wareze kaçacağını herkes kabullenmeli.

Belirtiğim gibi kötü art niyetle yorum yapmadım sadece rahat ekmek yemen için fikir sundum piyasada sadece satışta ve özgün sistemler kodlayarak satış oranını daha da artırabilirsin adminim, satışta olan sistemlerin ne kadar da sıfırdan yapmış olsan da çoğu müşteri wareze kaçacağını herkes kabullenmeli.
sökebilen almaz zaten sökemeyenler için hazır anlatımlı olması da gayet güzel bence. hizmet hizmettir.

sökebilen almaz zaten sökemeyenler için hazır anlatımlı olması da gayet güzel bence. hizmet hizmettir.
Boss ring sistemini dört dörtlük sökseler bile üzerinde düzenleme yapmadan çalıştıramazlar. @bckntr 'in kendiside varezden sökmüş ama çalıştıramamış benden yardım istedi öyle çalıştırdı ki daha düzeltilmesi gereken bir sürü şey var. Kısacası sadece sistem sökmekle iş bitmiyor.

Sökemeyenleri dahil ettiğim için herkes değil çoğu kelimesini ilave etmiştim. Yoksa adminin yaptığı işten şüphem yok bana bi zararı da yok.
konunun altını çok kirletmemek için son yorumumu yapıp kaçim. kitlenin çoğu zaten sistem eklemeyi bilmiyor. hatta ben şu swyi açtım şu filesi yaptım diyenlerin çoğu kostüm eklemeyi bile bilmiyor :D bu tarz işleri yapan çokmuş gibi gözüksede 3-5 elin parmağını geçmez. warezdekini sökebilecek insan çok olsa zaten böyle bir konu açılmazdı diye düşünüyorum. bende denemiştim ama rağbet görmedi diye bayramda paylaşmıştım :D herkese iyi forumlar

konunun altını çok kirletmemek için son yorumumu yapıp kaçim. kitlenin çoğu zaten sistem eklemeyi bilmiyor. hatta ben şu swyi açtım şu filesi yaptım diyenlerin çoğu kostüm eklemeyi bile bilmiyor :D bu tarz işleri yapan çokmuş gibi gözüksede 3-5 elin parmağını geçmez. warezdekini sökebilecek insan çok olsa zaten böyle bir konu açılmazdı diye düşünüyorum. bende denemiştim ama rağbet görmedi diye bayramda paylaşmıştım :D herkese iyi forumlar
Sana bırakmıyorum son yorumu ben atıp kaçıyorum :D

Geri