Çözüldü Tersine mühendislik ile sistem sökme vb.

• Konuyu açan Konuyu açan emrahdmr47
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 103
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

emrahdmr47

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selamın aleyküm
Tersine mühendislik ile sistem sökme nasıl yapılır basitçe anlatırmısınız kaynak bulamadım

Tahminimce mesela bot_player.py iyi root icinden cıkartıyoruz gelen sylerler ile geri kalan kodlarımı ayıklıyoruz fikir sadece dalga gecmeyin 😃

Çözüm
Selamın aleyküm
Tersine mühendislik ile sistem sökme nasıl yapılır basitçe anlatırmısınız kaynak bulamadım

Tahminimce mesela bot_player.py iyi root icinden cıkartıyoruz gelen sylerler ile geri kalan kodlarımı ayıklıyoruz fikir sadece dalga gecmeyin 😃
“#include bot_player” bunu eklemişsen ve bot_player.py çıkarmışsan syserre sadece bot_play.py’yi bulamadığını yazar. bot_player.py’yi ekledikten sonra eksik olan fonksiyonlar syserre düşer. Zaten sistemleri defineli sökebilirsin definesiz sistem sökmek hamallık tersine , düzüne mühendisliği boşver. Olay sadece bot_player.py’de bitmez çünkü.
eğer sistem defineli şekilde ekliyse grepwin programıyla defineyi aratıp sistemi sökebilirsin

Tersine mühendisliğin basitbir yanı yok, assembly dilini biliyor olmanız şart

Selamın aleyküm

“#include bot_player” bunu eklemişsen ve bot_player.py çıkarmışsan syserre sadece bot_play.py’yi bulamadığını yazar. bot_player.py’yi ekledikten sonra eksik olan fonksiyonlar syserre düşer. Zaten sistemleri defineli sökebilirsin definesiz sistem sökmek hamallık tersine , düzüne mühendisliği boşver. Olay sadece bot_player.py’de bitmez çünkü.

Çözüm
kimse bahsettiğin gibi sistem sökmüyordur :D

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri