MMO Tutkunları kategorisi altında yer alan
Şikayet, istek ve öneri bölümü aslında MMO Tutkunları için önerileri, istekleri veya şikayetlerini dile getirmek amacıyla var. Mesela sizin konunuz öneri kategorisine giriyor.
Premium Üyeler İçin Konular bu ise şikayet konusuna giriyor. Ancak ticaret bölümündeki şikayet konuları ile karıştırılmamalı. Ve yönetim tüzüğümüz bu kategoriyi "Üyeler konseyi" olarak tanımlar.
Yönetim Tüzüğü (PDF)
Eğer tüzüğümüzün diğer maddelerini okursanız birbiriyle bağlantılı iki konseyin demokratik şekilde sitenin yönetiminde söz hakkı olduğunu fark edeceksiniz.
Aslında bu bölüme açılan her konu doğal olarak site geneline sunulan oylama, fikir alışverişi üzerine kurulur. Şikayet konusu olsa dahi. Bu yüzden bu bölüme açılan konulara üyelerimiz düşüncelerini kural ihlal etmeyecek şekilde belirtir. Ticaret şikayetleri için olan bölüm zaten ayrı.
Ayrıca zaten birebir olan şikayet durumlarında direkt olarak yetkililere ulaşılması gerekiyor. Bireysel şikayet konularını bu bölüme açmak yasak. Bunlar nedir? Haksız yere uyarı puanı aldığını düşünen olabilir, konusu veya mesajı haksız şekilde kaldırıldığını düşünen olabilir ve itiraz etmek isteyebilir. Bazı üyelerimiz bireysel itirazlarını bu bölüme açıyor. Bunun farkındayız. Bu durumda zaten konuyla ilgili cevap yetkililer tarafından veriliyor.
Hangi siteden bahsettiğinizi zaten anlayamadım ancak her sitenin kendine özgü işleyiş biçimi vardır. İsterseniz hangi site olduğunu ve tam olarak ne istediğinizi belirtebilirsiniz.