Türknet Hizmet Memnuniyeti

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 31
  • Gösterim Gösterim 230

hasanmacit

UsProject / discord: hasanmacit
Süper Moderatör
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
6
geçen hafta ayın 14'ünde öğleden sonra başvurup ertesi gün eve kurdurduğum internet sağlayıcısıdır kendileri. eskiden de kullanıyordum fakat altyapı turkcell superonline'de daha iyi olunca oraya geçmiştim. sonra turkcell bana yamuk yaptığı için tekrar Türknet'e döndüm. @WILDGUARD 'ın referans kodu ile de ilk ay bedava kullanıyorum. hız konusuna diyecek bir şey yok zaten kendilerinin sunduğu 1gpbs download ve upload bölgesinde oturuyorum :D desteğe sorun bildiriyorsunuz 5 dakka sonra ya talebe dönüyorlar ya arıyorlar ben böyle bir hizmet görmedim. eğer altyapınız destekliyorsa hemen geçmenizi şiddetle tavsiye ederim. geçmek isteyenler için referans kodumu da paylaşıyorum eğer bu koddan kaydolursanız hem siz hem ben interneti 1 ay bedava kullanırız :D

TurkNet'e başvuran arkadaşlarım 1 Ay Ücretsiz internet kazanıyor. Tıkla:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

veya

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
KJA17BB11OMR

:/ :(

1.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Yaşadığım yerde sadece ADSL var ve Türknet'in adsl fiyatı şuan kullandığım şirketten daha fazla :/
Fiber olsaydı kesinlikle kullanırdım ama

yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım son 1 yıldır gigafiber olarak kullanıyorum gecen sene 12 ay sabit fatura yapmıştım bu interneti şuan 249 tl ödüyorum gayetde memnunum x firmalardan çok çok daha iyi

Screenshot_1.webp

yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım son 1 yıldır gigafiber olarak kullanıyorum gecen sene 12 ay sabit fatura yapmıştım bu interneti şuan 249 tl ödüyorum gayetde memnunum x firmalardan çok çok daha iyi
Adsl verdiğim paradan daha azının şu hızları sağlaması mükemmel. Yaşadığımız bölge kaderimizi her yerden etkiliyo :)

Yaşadığım yerde sadece ADSL var ve Türknet'in adsl fiyatı şuan kullandığım şirketten daha fazla :/
Fiber olsaydı kesinlikle kullanırdım ama
Turknet'in fiyat politikası sabit olduğundan dolayı sana fazla geliyor. ister ADSL, ister gigafiber kullan hepsine aynı parayı sunuyor :D

Türk net gerçekten altyapınız ne ise onu sunan bir firma. Aslında normal olması gereken şeyi nedense + gibi yorumlamak zorunda bırakanları sorgulamak lazım.

Almanyaya ilk geldiğimde duvarda dsl portu aramıştım meğer burada interneti televizyon için kullanılan kablo ile bağlıyorlar.
Screenshot_2024-11-20-01-42-46-778_com.android.chrome-edit.webp

Türk net gerçekten altyapınız ne ise onu sunan bir firma. Aslında normal olması gereken şeyi nedense + gibi yorumlamak zorunda bırakanları sorgulamak lazım.

Almanyaya ilk geldiğimde duvarda dsl portu aramıştım meğer burada interneti televizyon için kullanılan kablo ile bağlıyorlar.
20185 eklentisini görüntüle
bu sistem türkiyede var zaten Turksat kablo net firması aynı bu şekilde interneti aynı kablo ile hem internet hem tv çalısıyor 1 yıl filan kullandım

Şuan vodafoneyim 35 kullanıyorum ama yavaş gibi hissediyorum upload 12
Türknete baktım bizim köyde fiber var ama vdsl görünüyo 50 olarak, bunu fibere nasıl geçiririm arasam yardımcı olurlar mı bilginiz varmı ?

Türknete baktım bizim köyde fiber var ama vdsl görünüyo 50 olarak, bunu fibere nasıl geçiririm arasam yardımcı olurlar mı bilginiz varmı ?
altyapı yoksa geçiremezler :D vodafone de pişmanlıktır valla allah yardımcın olsun

fiber yoksa imza toplanması lazım ama onun içinde çok hane isteniyor ve imzalar toplansa çalışma başlatılsa bile 1 yılı geçer yapmaları yani köyde 35 aldığına şükret knk

Türknet iyi hoşta yılda 3-5 kere zam yapıyor.
Geçen gün Comnet'e geçiş yaptım yıllık peşin ödeyerek.
Gigafiber altyapım olsa yine Türknet'e geçerim.

Geri