Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.062 Çözümler 571 Beğeni 14.466 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 7 Haziran 2016 #1 Herkes düşünür bunu. Şu ülkeye başkan olsamda şunları şunları gerçekleştirsem diye. Gelin bu düşüncelerimizi yazılara döküp birbirimizle paylaşalım...
Herkes düşünür bunu. Şu ülkeye başkan olsamda şunları şunları gerçekleştirsem diye. Gelin bu düşüncelerimizi yazılara döküp birbirimizle paylaşalım...
LikapaTR I LIKE TO BAN Admin Geliştirici Mesaj 606 Çözümler 3 Beğeni 769 Puan 814 Ticaret Puanı 0 9 Haziran 2016 #2 ''En kısa yoldan nasıl tüm parayı çalıp kaçabilirim?'' i planlamak olurdu
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.062 Çözümler 571 Beğeni 14.466 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 10 Haziran 2016 #3 StarkTR demiş ki: ''En kısa yoldan nasıl tüm parayı çalıp kaçabilirim?'' i planlamak olurdu Hepsini görmek için tıklayın... Zaten onu yapanlar var başka neler olabilirdi?
StarkTR demiş ki: ''En kısa yoldan nasıl tüm parayı çalıp kaçabilirim?'' i planlamak olurdu Hepsini görmek için tıklayın... Zaten onu yapanlar var başka neler olabilirdi?
murobbs Üye Üye Mesaj 143 Beğeni 65 Puan 446 Ticaret Puanı 0 30 Mayıs 2020 #4 Calışmayı zorunlu hale kılardım , nüfus arttıkça kademeli olarak para basardım, bu bile ekonomiyi büyük ölçüde büyültür.
Calışmayı zorunlu hale kılardım , nüfus arttıkça kademeli olarak para basardım, bu bile ekonomiyi büyük ölçüde büyültür.
LikapaTR I LIKE TO BAN Admin Geliştirici Mesaj 606 Çözümler 3 Beğeni 769 Puan 814 Ticaret Puanı 0 3 Haziran 2020 #5 Konu o baya eskiymiş hortlatmanız iyi oldu aslında... O dönemler demekki şimdi olduğum kadar ciddi bakmıyormuşum olaylara
Konu o baya eskiymiş hortlatmanız iyi oldu aslında... O dönemler demekki şimdi olduğum kadar ciddi bakmıyormuşum olaylara