Spesifik Efsun Nesnesi(Sıralı Efsun Değiştirme)

TheAdmin33

Ah, bu şarkıların gözü kör olsun
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
Eşyanın tüm efsunları sabit kalır ve sadece spesifik olarak değişmesini istediğin efsunu değiştirir.

Ortalama ve Beceri gelen silahlarda çalışmaz onun dışında sadece iç item ve silahlarda çalışır.(Normal efsun nesnesi gibi)

Ekran Alıntısı221.webp

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Vt;
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Son düzenleme:
Sıra geldi sıralı efsun değeri değiştirme itemine sonra da bye bye kadim efsun sistemi.
Yani atıyorum yarı insan geldi ilk sıradaki efsuna ben ilk sıra efsun değeri değiştirme atarak yarı insanı 10 yapmaya çalışacağım. 1-999 emek swler için güzel eklenti olabilir. Eline sağlık @TheAdmin33

Sıra geldi sıralı efsun değeri değiştirme itemine sonra da bye bye kadim efsun sistemi.
Yani atıyorum yarı insan geldi ilk sıradaki efsuna ben ilk sıra efsun değeri değiştirme atarak yarı insanı 10 yapmaya çalışacağım. 1-999 emek swler için güzel eklenti olabilir. Eline sağlık @TheAdmin33
Onu yapması daha kolay. Belki yaparım belki yapmam.

aynı sistemi bende eklemiştim çok p2w olacağı için sonra kaldırmıştım, bunun yarına ortalama ve beceri efsun nesneleri de eklenince normalde 1 yılda gelecek efsun 15-20 seferde elde edilmiş oluyordu

burdanmı paylaşayım yoksa yeni konumu açayım ?

Heralde sizin istediğiniz sistem tam olarak bu ben Umut'a Yazdırdım oda satışa çıkardı bence mükemmel bir sistem Bekle beni saltanat tipi devrim acmaya geliyorum 🤣🤣🤣🤣

bedava editli olmadıktan sonra kim oynayacak saltanat tipini :D saltanat tipine çok para harcama bence tutmuyor çünkü
Mesele oyun açmak degil en iyisini yapabilmek açsam bile 100 kisi kemik kitle bile yeterli millet elseria aristo vb gib fileslerden sıkıldı artık 55-120 oynayan kitle bile az 1-99 kitlesi zaten kapanan serverlerden bıktı mesela sizde offical tarza seviyorsunuz officali seven kitle yok ben tutması için değil bu bir artık zevk meselesine döndü açmasanm bile kenarıda dursun 🤣

Heralde sizin istediğiniz sistem tam olarak bu ben Umut'a Yazdırdım oda satışa çıkardı bence mükemmel bir sistem Bekle beni saltanat tipi devrim acmaya geliyorum 🤣🤣🤣🤣

Böyle basit işleri yapay zekaya yaptırıyorum. metin2 dosyalarını yükledim şunu yap diyorum yapıyor ama sonrasın da düzenlemeler yapmak gerekiyor çok da iyi değil.

Geri