Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Aynen öyle bu sayede düşük levelleri yüksek haritalara götürüp anında level kasmalarını engellemek istiyorum ve tüm haritalarda bir hareketlilik eşitlik ve aynı oranda doluluk hedefliyorum
Aynen öyle bu sayede düşük levelleri yüksek haritalara götürüp anında level kasmalarını engellemek istiyorum ve tüm haritalarda bir hareketlilik eşitlik ve aynı oranda doluluk hedefliyorum
char_battle.cpp'de burası senin işini görecektir. 2 tane işaretçi var zaten.
Biraz altında
to-> Sana exp veriyor.
from-> Exp veren canavardan exp efekti çıkıp to'ya gönderiyor (yani sana) sanırım.
sen bu GiveExp fonksiyonun başına gerekli level koşullarını ekleyip engel'i yapıştır bi dene bakalım. Fakat bu GiveExp (senin isteğin doğrultusunda) yalnızca canavar kesildiğinde exp vermek için çağrılan isim olduğuna dikkat et.
to-> Sana exp veriyor.
from-> Exp veren canavardan exp efekti çıkıp to'ya gönderiyor (yani sana) sanırım.
sen bu GiveExp fonksiyonun başına gerekli level koşullarını ekleyip engel'i yapıştır bi dene bakalım. Fakat bu GiveExp (senin isteğin doğrultusunda) yalnızca canavar kesildiğinde exp vermek için çağrılan isim olduğuna dikkat et.