- Ticaret Puanı
- 0
Tüm form üyelerine merhaba, baya bir zamandır formu takip ediyordum yardımlaşma konusunda ki geniş yelpazesi olsun cevap verme aralıkları olsun hepsini inceledim bu uzun zaman içerisinde. Bu da benim bu forma ilk kaydoluşum ve ilk konum, bir çok forma bakmama rağmen bu sorunun çözümü net olarak veren bir form bulamadım burada bu sorunun çözümünü bulmayı ve çözümünün de diğer arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
SORUN:
Başlıkta da belirttiğim gibi "skillGetAffect - Strange Formula" bir pack syserr'i. Çözümlerde sorunun skilldesc.txt kaynaklı olduğu belirtilmiş fakat bir çok farklı skilldesc satırı denedim sorun devam etti. Sizlere daha net bir syserr vermem gerekirse
Oyunda herhangi bir aksamaya neden olduğunu görmedim fakat sonuçta bir syserr ve çözümü illa ki vardır diye düşünüyorum, yardımcı olacak arkadaşlar lazım olan dosyaların isimlerini vermesi yeterlidir hemen yükleyip verebilirim. Şimdiden teşekkür ederim iyi formlar.
NOT:
skilldesc.txt dosyasında syserr veren desc kodları.
SORUN:
Başlıkta da belirttiğim gibi "skillGetAffect - Strange Formula" bir pack syserr'i. Çözümlerde sorunun skilldesc.txt kaynaklı olduğu belirtilmiş fakat bir çok farklı skilldesc satırı denedim sorun devam etti. Sizlere daha net bir syserr vermem gerekirse
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
.
Kod:
SURA KARAKTERİ İÇİN AT SKİLL SYSERR
------------------------------------------------
0425 12:56:33525 :: skillGetAffect - Strange Formula [At Üzerinde Saldırı]
0425 12:56:39874 :: skillGetAffect - Strange Formula [Güç Dalgası]
NOT:
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Kod:
137 HORSE At Üzerinde Saldırı At üzerinde Düşmana Saldırı. Binicilik Becerisi ATTACK_SKILL|HORSE_SKILL|MOVING_SKILL|WEAPON_LIMITATION SWORD|TWO_HANDED|DAGGER|DOUBLE_SWORD|FAN|BELL wildattack 121 1
138 HORSE At Yürüyüşü Yakındaki tüm düşmanların üstüne yürür. Binicilik Becerisi ATTACK_SKILL|HORSE_SKILL|SEARCH_TARGET|CHARGE_ATTACK charge 122 1
139 HORSE Güç Dalgası Tüm düşmanlara Saldırı. Binicilik Becerisi ATTACK_SKILL|HORSE_SKILL|WEAPON_LIMITATION SWORD|TWO_HANDED|DAGGER|DOUBLE_SWORD|BOW|FAN|BELL splash 123 1
140 HORSE Ok Fırtınası Düşmanlara ok atar. Binicilik Becerisi ATTACK_SKILL|FAN_RANGE|NEED_TARGET|HORSE_SKILL|WEAPON_LIMITATION BOW wildattack 121 1 5
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: