Bence Ban sistemi değiştirilebilir Beni bilen bilir genelde bir düzene yeni birşey eklenilmendense olan şeyi güncellenelerek yenilenme olayını daha fazla beğenirim sadelik esas gibisinden
Örnek verebilirsek bir kişi sinkaf ettiği zaman Komple forumdan çıkartılması yerine özel mesaj yoluyla yazdıysa oraya engel konulabilir engel süresine göre normal forum konularının altına içeriklere yazarsa içeriklerden engellenebilir Komple üyeliğe giriş yapamaması yerine aktif olunabilir ama içerik altına flood atamaz ya da mesaj yoluyla rahatsız edemez kimseyi cezalar hem biraz caydırıcı olur hemde diğer forumlara göre daha bi ayrıcalıklı olur tabi ki bu benim şahsi fikrim siz nasıl beğenir misiniz bilmem.
ikincisine geçelim derseniz bilidirimler sadece mesaj yoluyla değilde ana sayfaya ilk giriş yaptığında öne çıkablir ya da üyeliğe giriş yaptığı zaman direk ilk önce güncelleme olmuşsa forum üyeleri hepsi görmesi için duyurular kısmında son yayınlanan veya hut gördüğü ya da görmediği olarak işaretli şekilde konulandırılmış olabilir. ( Aç / Kapat şeklinde Gui yapılırsa görmek istiyen görmek istemeyen diye profilden ayar yaparsa iş görür )
üç dersek hesaplandırma sistemi olabilir bir üye birden fazla hesap açabilir tabi buda yönetim isterse ve hesap kayıt sistemi gelebilir Eğer istiyorsa profil fotoğrafına tıklayıp hesap değiştir seçeneğiyle diğer hesaba geçiş yapılabilir bunuda bir başka yerde görmedim tabi ki buda yapılırsa bir ilk olur
dört artık şu filtreleme sisteminde sıralama olayını klasikten çıkıp konuların eskiden yeniye ya da en son açılan konuların daha rahat bir biçimde bulunması için daha güzel bir yapılandırma olabilir. ne ayar veriyorsam en son güncelleyen en son açan şeklinde oluyor şurayada bir el atılırsa fena olmaz
en son yayınlanan konuları gör diye sıralama seçeneği güzel bir detaylandırılabilir.
beş Sırılama sistemi demişken
en çok mesaj atan en çok begenilen en vs vs yapan diye bir sıralama da yapılabilir bence sonuçta mmo forumu mmo oyuncuların hepsi rekabetçi
Altı devam ediyoruz dersem yalan olur
fazla uzun oldu begenilirse devam ederiz fikir çok, değecek bir forum hak ediyor sonuna kadar başarıyı.