- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba iyi forumlar, var olan bir sistem olan battlepass sistemini tuşa atamak istiyorum fakat yapamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim
game.pyMerhaba iyi forumlar, var olan bir sistem olan battlepass sistemini tuşa atamak istiyorum fakat yapamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim
nerede takıldın?Merhaba iyi forumlar, var olan bir sistem olan battlepass sistemini tuşa atamak istiyorum fakat yapamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim
hocam battlepasin blok ismini self.'dan sonra battle yazarak bulacağım değil mi o şekilde yaptım ama olmuyorgame.py
onPressKeyDict[app.DIK_HANGİ TUŞ] = lambda : self. buraya battlepasin blok ismi
örnek"
hocam tuşa atamayı game.py'den yapıyoruz burasını anladım. Birkaç sistem var mesela taş silme sistemini tuşa atmaya çalıştığımda yapabiliyorum ama battlepass'ı yapamadımnerede takıldın?
onPressKeyDict[app.DIK_F6] = lambda : self.OpenRemoteShop() // self.OpenRemoteShop() bu kısmı ekleyeceğin sisteme göre değiştir.
örnek 1
onPressKeyDict[app.DIK_F10] = lambda : self.GameMasterPanel() // self.GameMasterPanel() bu kısmı ekleyeceğin sisteme göre değiştir.
örnek 2
game py athocam battlepasin blok ismini self.'dan sonra battle yazarak bulacağım değil mi o şekilde yaptım ama olmuyor
buyurun hocam 391. satırda battlepass diye ekledim büyük ihtimal burası yanlış fakat başka battlepass olarak bir değer çıkmıyor bulamadımgame.py dosyanı atarmısın
buyurun hocamgame py at
self.ShowBoardBpass,buyurun hocam
ShowBoardBpass() attım bende ama çalışır inşallahself.ShowBoardBpass,
bunun çalışması lazım
çalışması lazım bi denesin deShowBoardBpass() attım bende ama çalışır inşallah
syser atar mısınhocam teşekkür ederim ama maalesef çalışmadı
buyurun hocamsyser atar mısın
buyurun hocamsys yoksa bide direk def dekini denesin bşkada bi satırı yokki