Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Simya sisteminde ki sorunu bir çok files'de defalarca yaşadım ve çözümünü bulamadım bilen bir kişi yardımcı olursa sevinirim. Bu sorun bazı fileslerde antika yakutta olabiliyor. Kullandığım files @XPyrion paylaştığı @Whistle altyapıdır.
Marty altyapılı bir files var elimde onda böyle bir sorun yok fakat temiz altyapı olmadığı için onu kullanmıyorum cözümü bilen yoksa kendim çozumunu bulmaya calisicam bulursamda paylasirim 100lerce kişi bu konuda hata almasina ragmen bir kiside çıkıp çözüm bu dememiş
Sadece razuda yok ki bir çok fileste bu sorun mevcut birde yüzsüz gibi başlıklara sorunsuz tertemiz altyapı files yazıyorlar ironi mi yapıyorlar yoksa kasıtlı mı
Sadece razuda yok ki bir çok fileste bu sorun mevcut birde yüzsüz gibi başlıklara sorunsuz tertemiz altyapı files yazıyorlar ironi mi yapıyorlar yoksa kasıtlı mı
Marty altyapıyı kullancaktım aslında sırf simyada sorun yok diye ama ondada mysql güncellenmiyor herşey salak saçma ilerliyor piyasada ki fileslerde defalarca sinirden silip silip yükledim Whistle altyapıyıda temiz ve mysql 8 diye kurcaliyorum