- Ticaret Puanı
- 0
simya arındırma penceresine hızlı arındırma eklentisini yaptım ama sadece işlenmememiş simyaları hızlı arındırıyor diğerlerini hızlı arındırmıyor sebebini bilen varmı?
0416 22:18:33056 :: D:\ymir work\ui\game\quest\questicon\level_05.tga ÆÄÀÏÀÌ ¾ø½À´Ï´Ù.CItemData::__SetIconImage
Hocam burdaki konuyu inceleyebilirmisiniz belki kod bloklari işinize yarayabilirLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
konuda ki link kırıkHocam burdaki konuyu inceleyebilirmisiniz belki kod bloklari işinize yarayabilir
zaten bunu kurmuştum ama sadece işlenmememişleri hızlı arındırıyor diğerlerini hızlı arındırmıyorbu olur mu bilmiyorum
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Bende var dosya dün akşam indirdim atayim sizlerekonuda ki link kırık![]()
diğer filesları aradım taradım level_05.tga adında bir dosya yok. Bunun ne olduğunu bilen varmı?sorunu çözdüm şimdide yakutu hızlı arındırırken söyle bir hata veriyor;
syserr.txt:0416 22:18:33056 :: D:\ymir work\ui\game\quest\questicon\level_05.tga ÆÄÀÏÀÌ ¾ø½À´Ï´Ù.CItemData::__SetIconImage
Peki bu tga yı tamamladıktan sonra syser verdimi yine hiç denedin mi.diğer filesları aradım taradım level_05.tga adında bir dosya yok. Bunun ne olduğunu bilen varmı?
title subImage
version 1.0
image "Quest.dds"
left 0
top 0
right 32
bottom 32
bu filesı rafa kaldırdım o yüzden çözümü deneyemiyorum ama cevap için teşekkürler. Sonda ki resimler baya iyiymişMerhabalar, konuyu tekrar açtırdım. Bahsedilen tga hayvan zırhlarına ait.
Hayvan Zırhları:
11000 - Kurt Zırhı
11010 - Yaban Domuzu Zırhı
11020 - Ayı Zırhı
11030 - Kaplan Zırhı
Bu itemlerin iconları oyunda bakabilrsiniz, görünmüyo. Çünkü pack/locale_tr/locale/tr/item_list.txtde arama yaptığınızda
11000 ARMOR D:\ymir work\ui\game\quest\questicon\level_05.tga
11010 ARMOR D:\ymir work\ui\game\quest\questicon\level_07.tga
11020 ARMOR D:\ymir work\ui\game\quest\questicon\level_08.tga
11030 ARMOR D:\ymir work\ui\game\quest\questicon\level_12.tga
Böyle satır olduğunu göreceksiniz ve etcden bu ymir work\ui\game\quest\questicon konuma gittiğinizde orada o tgalar yerine sub lar olduğunu göreceksiniz. Zaten hatada bundan kaynaklı orada tga bulamıyorum diyo.
Şimdi gelelim çözüme :
1. Çözüm tgaları item_listten sub yapabilrsiniz. Subları notpadla açtığınızda
level_5.sub:title subImage version 1.0 image "Quest.dds" left 0 top 0 right 32 bottom 32
şöyle yazılar göreceksiniz yani quest.dds den çekiyo resmi onuda etcde ymir work/ui içerisnde bulabilrsiniz.
Oyun içi item icon görüntüsü :
18306 eklentisini görüntüle
2.Çözüm ise dosya yolunu değiştirerek yapabilrsiniz.
D:\ymir work\ui\game\quest\questicon\level_05.tga
bunu
alttaki ile değiştir.
D:\ymir work\ui\game\questboard\level_05.tga olarak değiştirebilrsiniz. ama bu seferde görüntü böyle görünür.
Oyun içi item icon görünümü :
18307 eklentisini görüntüle
Görevlerdeki çıkan resimler oluyo saçma bişey oluyo.
3.Çözüm ise kendiniz bi icon bulup ona göre item_listi düznlemeniz. Zaten bu zırhlar kullanılmıyo. ama syserden kurtulursunuz.
Oyun içi Zırh Görünüşleri :
18308 eklentisini görüntüle
18309 eklentisini görüntüle
18310 eklentisini görüntüle
18311 eklentisini görüntüle
Bilgisayarım sıkıntılı biraz. O yüzden video çekemiyorum. Çoğu fileste var aslında şuan herhangi 1 tane kuruluysa bakabilrsin. Görünüşleri güzel aslında ama bozuk zırhlar.bu filesı rafa kaldırdım o yüzden çözümü deneyemiyorum ama cevap için teşekkürler. Sonda ki resimler baya iyiymişvideosu var mı?