Yardım simya envanterden kaldırma

• Konuyu açan Konuyu açan uqursen
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 74
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

uqursen

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba martysama 5.7

kullanıyorum

203442_2b2971dc83b543ffdf4d3338b326b928.webp

mavi boyalı yerleri orjinal haline getirmek istiyorum slotları kapatmak istiyorum yardımcı olurmusunuz.

merhaba martysama 5.7

kullanıyorum

19787 eklentisini görüntüle

mavi boyalı yerleri orjinal haline getirmek istiyorum slotları kapatmak istiyorum yardımcı olurmusunuz.

locale_tr\locale\tr\ui

inventorywindow.py Açılır Ve Bulunur
silinir:
Genişlet Daralt Kopyala
  ## Dragon Soul Button
                        {
                            "name" : "DSSButton",
                            "type" : "button",[/FONT]

[FONT=Courier New]                            "x" : 114,
                            "y" : 107,

"tooltip_text" : uiScriptLocale.TASKBAR_DRAGON_SOUL,

"default_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_01.tga",
                            "over_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_02.tga",
                            "down_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_03.tga",
                        },

Sonra Root - Game.Py açılır Aratılır

Silinir:
Genişlet Daralt Kopyala
onPressKeyDict[app.DIK_O]           = lambda : self.interface.ToggleDragonSoulWindowWithNoInfo()
simya buton kaldırma

Son düzenleme:
simyayı kaldırmak için;

packinizin içerisinde root/uiscript/inventorywindow.py dosyasını bulun (filesinize göre değişkenlik gösterebilir) ve aşağıda bulunan görseldeki gibi yorum satırı olarak güncelleyin.

1719152215562.png

ardından root/game.py dosyasını açın,

game.py:
1719152436018.png

satırını da bu şekilde yorum satırı olarak güncelleyin veya silin.

slotları kapatmak için yine aynı şekilde inventorywindow.py üzerinden test ederek kaldırabilirsiniz, kemersiz envanter görünümü içinde bunu kullanabilirsiniz. veya kendi var olan envanter görünümünüzü ufak bir photoshop düzenlemesiyle istediğiniz hale getirebilirsiniz.

Dosya Eklentileri

• Untitled-1 (1).webp
    Untitled-1 (1).webp
    12 KB · Gösterim: 20
simyayı kaldırmak için;

packinizin içerisinde root/uiscript/inventorywindow.py dosyasını bulun (filesinize göre değişkenlik gösterebilir) ve aşağıda bulunan görseldeki gibi yorum satırı olarak güncelleyin.

1719152215562.png

game.py:
1719152436018.png

slotları kapatmak için yine aynı şekilde inventorywindow.py üzerinden test ederek kaldırabilirsiniz, kemersiz envanter görünümü içinde bunu kullanabilirsiniz. veya kendi var olan envanter görünümünüzü ufak bir photoshop düzenlemesiyle istediğiniz hale getirebilirsiniz.

bu şekilde oldu teşekkürler hocam.

simyayı kaldırmak için;

1719152215562.png

game.py:
1719152436018.png

o slot nereye atılacak hocam.

Geri