AYZER2541 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐏 𝐀𝐕𝐄𝐒𝐈𝐀 ✔ MT Üye Mesaj 524 Çözümler 13 Beğeni 204 Puan 779 Ticaret Puanı 0 10 Ocak 2023 #1 Merhaba silah ve zırh patlatma sistemi elinde olan varmı z formda var ama efeck takılı kalıyor Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Son düzenleme: 11 Ocak 2023
Merhaba silah ve zırh patlatma sistemi elinde olan varmı z formda var ama efeck takılı kalıyor Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
DeadLyEscaPe Üye Üye Mesaj 441 Çözümler 28 Beğeni 106 Puan 474 Ticaret Puanı 0 11 Ocak 2023 #2 Forumdaki shining sistemini ekleyin. Efektlerin silah çıktıktan sonra kaybolmaması problemini ise şöyle çözebilirsiniz: UserInterface/InstanceBase.cpp Arat: Genişlet Daralt Kopyala bool CInstanceBase::SetWeapon(DWORD eWeapon) Tekrar Arat: Genişlet Daralt Kopyala __ClearWeaponRefineEffect(); Altına Ekle: Genişlet Daralt Kopyala #ifdef ENABLE_SHINING_SYSTEM __ClearWeaponShiningEffect(); #endif Upvote 0 Downvote
Forumdaki shining sistemini ekleyin. Efektlerin silah çıktıktan sonra kaybolmaması problemini ise şöyle çözebilirsiniz: UserInterface/InstanceBase.cpp Arat: Genişlet Daralt Kopyala bool CInstanceBase::SetWeapon(DWORD eWeapon) Tekrar Arat: Genişlet Daralt Kopyala __ClearWeaponRefineEffect(); Altına Ekle: Genişlet Daralt Kopyala #ifdef ENABLE_SHINING_SYSTEM __ClearWeaponShiningEffect(); #endif
AYZER2541 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐏 𝐀𝐕𝐄𝐒𝐈𝐀 ✔ MT Üye Mesaj 524 Çözümler 13 Beğeni 204 Puan 779 Ticaret Puanı 0 11 Ocak 2023 #3 DeadLyEscaPe demiş ki: Forumdaki shining sistemini ekleyin. Efektlerin silah çıktıktan sonra kaybolmaması problemini ise şöyle çözebilirsiniz: UserInterface/InstanceBase.cpp Arat: Genişlet Daralt Kopyala bool CInstanceBase::SetWeapon(DWORD eWeapon) Tekrar Arat: Genişlet Daralt Kopyala __ClearWeaponRefineEffect(); Altına Ekle: Genişlet Daralt Kopyala #ifdef ENABLE_SHINING_SYSTEM __ClearWeaponShiningEffect(); #endif Hepsini görmek için tıklayın... Sorun devam ediyor takılı kalıyor Dosya Eklentileri InstanceBase.rar InstanceBase.rar 16,8 KB · Gösterim: 1 Upvote 0 Downvote
DeadLyEscaPe demiş ki: Forumdaki shining sistemini ekleyin. Efektlerin silah çıktıktan sonra kaybolmaması problemini ise şöyle çözebilirsiniz: UserInterface/InstanceBase.cpp Arat: Genişlet Daralt Kopyala bool CInstanceBase::SetWeapon(DWORD eWeapon) Tekrar Arat: Genişlet Daralt Kopyala __ClearWeaponRefineEffect(); Altına Ekle: Genişlet Daralt Kopyala #ifdef ENABLE_SHINING_SYSTEM __ClearWeaponShiningEffect(); #endif Hepsini görmek için tıklayın... Sorun devam ediyor takılı kalıyor
DeadLyEscaPe Üye Üye Mesaj 441 Çözümler 28 Beğeni 106 Puan 474 Ticaret Puanı 0 11 Ocak 2023 #4 ayzer2541 demiş ki: Sorun devam ediyor takılı kalıyor Hepsini görmek için tıklayın... Sizde bu sistemin tamamen ekli olduğuna emin misiniz? Ben InstanceBase içerisine eklenecek tüm kodları ekledim. Bu şekilde hata olmaması gerek. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
ayzer2541 demiş ki: Sorun devam ediyor takılı kalıyor Hepsini görmek için tıklayın... Sizde bu sistemin tamamen ekli olduğuna emin misiniz? Ben InstanceBase içerisine eklenecek tüm kodları ekledim. Bu şekilde hata olmaması gerek. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
AYZER2541 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐏 𝐀𝐕𝐄𝐒𝐈𝐀 ✔ MT Üye Mesaj 524 Çözümler 13 Beğeni 204 Puan 779 Ticaret Puanı 0 11 Ocak 2023 #5 DeadLyEscaPe demiş ki: Sizde bu sistemin tamamen ekli olduğuna emin misiniz? Ben InstanceBase içerisine eklenecek tüm kodları ekledim. Bu şekilde hata olmaması gerek. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... Sağolun teşekkür ederim müsait zamanda kontrol edip dönüş yapıcam Paylaşılan kodları ekledim tek sıkıntısı kılıç efeck takılı kalması Upvote 0 Downvote
DeadLyEscaPe demiş ki: Sizde bu sistemin tamamen ekli olduğuna emin misiniz? Ben InstanceBase içerisine eklenecek tüm kodları ekledim. Bu şekilde hata olmaması gerek. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... Sağolun teşekkür ederim müsait zamanda kontrol edip dönüş yapıcam Paylaşılan kodları ekledim tek sıkıntısı kılıç efeck takılı kalması
AYZER2541 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐏 𝐀𝐕𝐄𝐒𝐈𝐀 ✔ MT Üye Mesaj 524 Çözümler 13 Beğeni 204 Puan 779 Ticaret Puanı 0 12 Ocak 2023 #6 Takılı kalıyor ektediki kodları ekledım yada kodlarda hata var Dosya Eklentileri Silahın veya Zırhın Parlama Efektini Çoğaltma.txt Silahın veya Zırhın Parlama Efektini Çoğaltma.txt 1,1 KB · Gösterim: 1 Upvote 0 Downvote
DeadLyEscaPe Üye Üye Mesaj 441 Çözümler 28 Beğeni 106 Puan 474 Ticaret Puanı 0 12 Ocak 2023 #7 ayzer2541 demiş ki: Takılı kalıyor ektediki kodları ekledım yada kodlarda hata var Hepsini görmek için tıklayın... Bu shining sistemi değil, bambaşka bir sistem. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. eklemelisiniz. Upvote 0 Downvote
ayzer2541 demiş ki: Takılı kalıyor ektediki kodları ekledım yada kodlarda hata var Hepsini görmek için tıklayın... Bu shining sistemi değil, bambaşka bir sistem. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. eklemelisiniz.