Yardım silah iconu ve zırh iconları yeni packa verme

• Konuyu açan Konuyu açan mermercan12
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 70
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

mermercan12

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
d:/ymir work/new/weapon/01arma_aek.gr2 bu satırı oyunda yenı bir pack ekliyerek yaptım aynı pak üzerine iconu ekliyorum yolları aynı şekilde yapıyorum fakat oyunda iconları gözükmuyor silahda herhangi bir sorun yok sadece iconu atıyamadım yol satırı tam olarak nasıl olmalı

d:/ymir work/new/weapon/01arma_aek.gr2 bu satırı oyunda yenı bir pack ekliyerek yaptım aynı pak üzerine iconu ekliyorum yolları aynı şekilde yapıyorum fakat oyunda iconları gözükmuyor silahda herhangi bir sorun yok sadece iconu atıyamadım yol satırı tam olarak nasıl olmalı
Eklemek istediğin icon dosyasını icon pack içine ekleyip öyle dene

Eğer marty Sama filesi kullanıyorsan itemlist.txt root kısmındada var orayada eklemen gerekli ilk olarak var olan bi itemin iconunu ekle hangisiyle çalıştığını kontrol et sonra yeni icon yolunu eklersin

Eğer marty Sama filesi kullanıyorsan itemlist.txt root kısmındada var orayada eklemen gerekli ilk olarak var olan bi itemin iconunu ekle hangisiyle çalıştığını kontrol et sonra yeni icon yolunu eklersin
evet oraya ekliyorumda yoldamı hata yapıyorum cozemedım dunden beri

Eklemek istediğin icon dosyasını icon pack içine ekleyip öyle dene
icon dosyası boyutu buyuk olduğu ıcın yenı bır pack ekledim kral ona vermeye calısıyorum

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Geri