Çözüldü Silah evrim sistemi ve offshop bugu

• Konuyu açan Konuyu açan Kaiser
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 478
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Kaiser

Admin
Admin
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar, of2 offline shop kullanıyorum. Silah evrim sistemini oyuna ekleyip shop'a uyarladım. İlk seferde her şey doğru çalışıyor, evrimli silahı sorunsuz bir şekilde pazara koyabiliyorum ve başka bir oyuncu sorunsuz bir şekilde satın alıp kullanabiliyor.

Fakat reboot attığımda pazardaki evrimli silahın evrimi silinmiş oluyor. Offline shop MySQL'de evrimin görünmesine rağmen böyle bir sorun oluşuyor.

syserr falan yok.

Her yeri inceledim ama gözümden bir yer kaçmış olsa gerek, hala bulamadım. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir?

Çözüm
Oyun açılırken offshop MySQL'den verileri çekerken evrimin sırası 1 basamak yanlış yazılmış, aslında sıralama doğru fakat kodda olmayıp mysql de olan bir sütun sebebiyle evrim değerini değil farklı/boş bir değeri evrim'ın sırasına çekiyor. Sıralamayı düzeltince sorun da düzeldi.
Oyun açılırken offshop MySQL'den verileri çekerken evrimin sırası 1 basamak yanlış yazılmış, aslında sıralama doğru fakat kodda olmayıp mysql de olan bir sütun sebebiyle evrim değerini değil farklı/boş bir değeri evrim'ın sırasına çekiyor. Sıralamayı düzeltince sorun da düzeldi.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri