Yardım shinning sistemi efekt görünmeme

• Konuyu açan Konuyu açan zibaoyun
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 114
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

zibaoyun

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
shinning sistemini ekledim ufak tefek hataları vardı onları düzelttim fakat efektler shinningtable.txt ye doğru yol versem dahi çalışmıyor yardımcı olabilecek biri var mı lütfen ?
eksik olanlar local.inch onu ekledim kodun sonunda **** diye bir kod eklenmiş onu düzelttim fakat yinede görünmüyor çalışan sistemi olan var mı ???
Acce kostüm sistemini kulanıyorum .

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Efektin mse’sinin içindeki yolları inceledin mi peki ? Efekte uyarlı nesnelerin doğru yerde olduğuna emin ol ve tekrar dene iş sadece shiningtableye gösterdiğin yol ile bitmiyor maalesef :/

Efektin mse’sinin içindeki yolları inceledin mi peki ? Efekte uyarlı nesnelerin doğru yerde olduğuna emin ol ve tekrar dene iş sadece shiningtableye gösterdiğin yol ile bitmiyor maalesef :/
efekt mevcutta çalışan bir efekt hocam zaten. +9 zırh'a işlettim efekti . kostüm giyince efekt görünmüyordu shinning sistemi ekledim, kostüme de aynı efekt yolunu verdim ama kostümde yine görünmüyor malesef

Son düzenleme:
Geri