Yardım Shining sistemi ipek kılıcına efekt vermiyor

• Konuyu açan Konuyu açan muhammet53
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 18
  • Gösterim Gösterim 242
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

muhammet53

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
sistem basarıyla eklendi ama efekt gozukmuyor

Dosya Eklentileri

• Ekran Görüntüsü (95).webp
    Ekran Görüntüsü (95).webp
    299,2 KB · Gösterim: 50
  • Ekran Görüntüsü (97).webp
    Ekran Görüntüsü (97).webp
    32,9 KB · Gösterim: 40
Evet hocam pc3 için de efektler var ama syserr yok ama
Merhaba,
Syser yoksa eğer uyarlama sorunu var demektir.
Bunu anlamanın yolu zırha efekt eklemek eğer zırhta efekt gözükürse silahı ve kostüm silahı shining sisteme uyarlaman gerekicek. Yok eğer zırhda da görünmesse shining sistemin çalışmıyor. Yanlış eklemişsindir.

Merhaba,
Syser yoksa eğer uyarlama sorunu var demektir.
Bunu anlamanın yolu zırha efekt eklemek eğer zırhta efekt gözükürse silahı ve kostüm silahı shining sisteme uyarlaman gerekicek. Yok eğer zırhda da görünmesse shining sistemin çalışmıyor. Yanlış eklemişsindir.
Nasıl uyarlarım bilginiz varmıdır

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
//InstanceBase.cpp içinde arat

if (pItem->GetType() == CItemData::ITEM_TYPE_COSTUME && pItem->GetSubType() == CItemData::COSTUME_BODY )

// kod bitimine ekle

if (pItem->GetType() == CItemData::ITEM_TYPE_COSTUME && pItem->GetSubType() == CItemData::COSTUME_WEAPON)
    {
        __ClearWeaponShiningEffect();
        if (shiningTable.Any() && removeRefineEffect)
        {
            __ClearWeaponRefineEffect();
        }
        for (int i = 0; i < CItemData::ITEM_SHINING_MAX_COUNT; i++)
        {
            if (strcmp(shiningTable.szShinings[i], ""))
            {
                if (pItem->GetSubType() == CItemData::WEAPON_BOW)
                {
                    __AttachWeaponShiningEffect(i, shiningTable.szShinings[i], "PART_WEAPON_LEFT");
                }
                else
                {
                    //Check for double sided weapons or fan which is attached on both sides when mounted.
                    bool twoSidedWeapon = pItem->GetValue(3) == CItemData::WEAPON_DAGGER || (IsMountingHorse() && pItem->GetValue(3) == CItemData::WEAPON_FAN) || pItem->GetValue(3) == CItemData::WEAPON_CLAW;
                    if (twoSidedWeapon)
                    {
                    }
                    if (pItem->GetValue(3) == CItemData::WEAPON_BOW)
                    else
                        __AttachWeaponShiningEffect(i, shiningTable.szShinings[i], "PART_WEAPON");
                }
            }
        }
    }

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
//InstanceBase.cpp içinde arat

if (pItem->GetType() == CItemData::ITEM_TYPE_COSTUME && pItem->GetSubType() == CItemData::COSTUME_BODY )

// kod bitimine ekle

if (pItem->GetType() == CItemData::ITEM_TYPE_COSTUME && pItem->GetSubType() == CItemData::COSTUME_WEAPON)
    {
        __ClearWeaponShiningEffect();
        if (shiningTable.Any() && removeRefineEffect)
        {
            __ClearWeaponRefineEffect();
        }
        for (int i = 0; i < CItemData::ITEM_SHINING_MAX_COUNT; i++)
        {
            if (strcmp(shiningTable.szShinings[i], ""))
            {
                if (pItem->GetSubType() == CItemData::WEAPON_BOW)
                {
                }
                else
                {
                    //Check for double sided weapons or fan which is attached on both sides when mounted.
                    bool twoSidedWeapon = pItem->GetValue(3) == CItemData::WEAPON_DAGGER || (IsMountingHorse() && pItem->GetValue(3) == CItemData::WEAPON_FAN) || pItem->GetValue(3) == CItemData::WEAPON_CLAW;
                    if (twoSidedWeapon)
                    {
                    }
                    if (pItem->GetValue(3) == CItemData::WEAPON_BOW)
                    else
                        __AttachWeaponShiningEffect(i, shiningTable.szShinings[i], "PART_WEAPON");
                }
            }
        }
    }
Eve gidince denip haber vericem

Kodları inceledim. Aslında uyarlama yapılmış ama bilemedim. Dediğim kodları uygun bi alana ekledim. aşağıdaki dosyayı bi dene bakalım düzelcekmi.

Dosya Eklentileri

Geri