CuRSED Premium Üye Premium Üye Usta Üye Mesaj 224 Çözümler 1 Beğeni 547 Puan 804 Ticaret Puanı 0 Perşembe 01:25 #1 acce uyarlı ekli olan varmı veya files bilen? bendeki acce sistem kodları farklı 5.8 marty uyduramadım bi
acce uyarlı ekli olan varmı veya files bilen? bendeki acce sistem kodları farklı 5.8 marty uyduramadım bi
X xenfero MT Üye MT Üye Mesaj 170 Çözümler 20 Beğeni 115 Puan 369 Ticaret Puanı 0 Perşembe 01:51 #2 CuRSED demiş ki: acce uyarlı ekli olan varmı veya files bilen? bendeki acce sistem kodları farklı 5.8 marty uyduramadım bi Hepsini görmek için tıklayın... Files bilgim yok fakat aldığın hataları konu altından iletirsen yardımcı olabilirim. Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: acce uyarlı ekli olan varmı veya files bilen? bendeki acce sistem kodları farklı 5.8 marty uyduramadım bi Hepsini görmek için tıklayın... Files bilgim yok fakat aldığın hataları konu altından iletirsen yardımcı olabilirim.
CuRSED Premium Üye Premium Üye Usta Üye Mesaj 224 Çözümler 1 Beğeni 547 Puan 804 Ticaret Puanı 0 Perşembe 01:58 #3 xenfero demiş ki: Files bilgim yok fakat aldığın hataları konu altından iletirsen yardımcı olabilirim. Hepsini görmek için tıklayın... Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. anlatım ve benim dosyalarım var temizini attım. benim acce kuşak definemin ismi ENABLE_ACCE_COSTUME_SYSTEM böyle değişmesi lzm. o kadar uyarlaması skntı yapamadm Upvote 0 Downvote
xenfero demiş ki: Files bilgim yok fakat aldığın hataları konu altından iletirsen yardımcı olabilirim. Hepsini görmek için tıklayın... Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. anlatım ve benim dosyalarım var temizini attım. benim acce kuşak definemin ismi ENABLE_ACCE_COSTUME_SYSTEM böyle değişmesi lzm. o kadar uyarlaması skntı yapamadm
X xenfero MT Üye MT Üye Mesaj 170 Çözümler 20 Beğeni 115 Puan 369 Ticaret Puanı 0 Cuma 02:33 #4 CuRSED demiş ki: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. anlatım ve benim dosyalarım var temizini attım. benim acce kuşak definemin ismi ENABLE_ACCE_COSTUME_SYSTEM böyle değişmesi lzm. o kadar uyarlaması skntı yapamadm Hepsini görmek için tıklayın... Dosya Eklentileri InstanceBase.rar InstanceBase.rar 1,9 KB · Gösterim: 5 Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. anlatım ve benim dosyalarım var temizini attım. benim acce kuşak definemin ismi ENABLE_ACCE_COSTUME_SYSTEM böyle değişmesi lzm. o kadar uyarlaması skntı yapamadm Hepsini görmek için tıklayın...
CuRSED Premium Üye Premium Üye Usta Üye Mesaj 224 Çözümler 1 Beğeni 547 Puan 804 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 19:27 #5 hocam bi define ismini değişmişsiniz sanırım. Acce kodlarında bi hata var onlara bakılması lzm Upvote 0 Downvote
MCB Yardımsever Üye Premium Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 421 Çözümler 30 Beğeni 233 Puan 515 Ticaret Puanı 1 Cumartesi 19:39 #6 CuRSED demiş ki: acce uyarlı ekli olan varmı veya files bilen? bendeki acce sistem kodları farklı 5.8 marty uyduramadım bi Hepsini görmek için tıklayın... bende ekli takıldığın farklı olan yeri söyle yardımcı olayım hata yok kodlarda sadece diğer fileslere göre biraz daha farklı Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: acce uyarlı ekli olan varmı veya files bilen? bendeki acce sistem kodları farklı 5.8 marty uyduramadım bi Hepsini görmek için tıklayın... bende ekli takıldığın farklı olan yeri söyle yardımcı olayım hata yok kodlarda sadece diğer fileslere göre biraz daha farklı
CuRSED Premium Üye Premium Üye Usta Üye Mesaj 224 Çözümler 1 Beğeni 547 Puan 804 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 19:40 #7 MCB demiş ki: bende ekli takıldığın farklı olan yeri söyle yardımcı olayım Hepsini görmek için tıklayın... reis instancebase cpp de hata alıyorm bendeki 5.8 marty acce yerleri çok farklı sendekini atarsan bakaym sonra ben ataym olmadı Upvote 0 Downvote
MCB demiş ki: bende ekli takıldığın farklı olan yeri söyle yardımcı olayım Hepsini görmek için tıklayın... reis instancebase cpp de hata alıyorm bendeki 5.8 marty acce yerleri çok farklı sendekini atarsan bakaym sonra ben ataym olmadı
MCB Yardımsever Üye Premium Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 421 Çözümler 30 Beğeni 233 Puan 515 Ticaret Puanı 1 Cumartesi 19:41 #8 CuRSED demiş ki: reis instancebase cpp de hata alıyorm bendeki 5.8 marty acce yerleri çok farklı sendekini atarsan bakaym sonra ben ataym olmadı Hepsini görmek için tıklayın... bana instancebase.cpp iletir misin Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: reis instancebase cpp de hata alıyorm bendeki 5.8 marty acce yerleri çok farklı sendekini atarsan bakaym sonra ben ataym olmadı Hepsini görmek için tıklayın... bana instancebase.cpp iletir misin