Çözüldü Seviye Atlamak İçin Gerekli EXP Düzenleme

• Konuyu açan Konuyu açan GKara
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 88
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

GKara

MFG
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

Karakterlerin her seviye atlamadan önce gereken exp verilerini nereden düzenleyebilirim FileZilla'da aradım bulamadım.

Teşekkürler,

Çözüm
Kaynak dosyalara erişemezsin anladığım kadarıyla. Oyunu açmaktan ziyade uğraşma niyetindesin. Kendine uygun bir altyapı veya sunucu dosyaları seçerek çalışabilirsin. Firmadan aldığın dosyalarla boşuna vakit harcama.
Merhaba,

"/usr/game" içerisinde "src" adında bir klasör mevcut değil. Tam konum paylaşır mısınız?
Görsel;
1739112196147.webp

ftpye girmeyeceksin oyunun kaynak dosyaları elinde yok mu?
Merhaba,

Bilmiyorum, X bir sunucu firmasından aylık olarak kiraladım hiçbir şeyle uğraşmak istemediğim için. FTP üzerinde görünmüyorsa, nereden erişebilirim bu dosyaya?

Teşekkürler.

Başka bir platformda şöyle bir yapılış örneği buldum;

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
/usr/src/Source İsmi/game/src den öncelikle Constants.cpp bulun ve açın.

const DWORD exp_table_common[PLAYER_EXP_TABLE_MAX + 1] =

kodunu içerikde aratın ve bulun. Bu kodu seçin ve aşağıdaki kod ile değiştirin.

Burada FileZilla içerisinden yapıldığı paylaşılmış.

Kaynak dosyalara erişemezsin anladığım kadarıyla. Oyunu açmaktan ziyade uğraşma niyetindesin. Kendine uygun bir altyapı veya sunucu dosyaları seçerek çalışabilirsin. Firmadan aldığın dosyalarla boşuna vakit harcama.

Çözüm
Merhaba,

Sıfırdan bir sunucu kuracak bilgim, vaktim yok. Kimsedende ücretsiz böyle bir yardım almayı beklemiyorum da zaten. Akabinde tek gayem oyun içi ekosistemi baştan sonra (1. Seviye'den 99. Seviyeye) roadmap üzerinde hazırladığım senaryoya uygun ayarlamam gerekiyor. X firmasına Gerekli EXP tablosunu düzenlemek istediğimi belirttim, olumsuz geri dönüş almam halinde iade isteyeceğim çünkü temel isteğim bu, temel isteğim karşılanmadığı senaryoda hizmet almış olmuyorum.

Teşekkürler.

Merhaba,

Sıfırdan bir sunucu kuracak bilgim, vaktim yok. Kimsedende ücretsiz böyle bir yardım almayı beklemiyorum da zaten. Akabinde tek gayem oyun içi ekosistemi baştan sonra (1. Seviye'den 99. Seviyeye) roadmap üzerinde hazırladığım senaryoya uygun ayarlamam gerekiyor. X firmasına Gerekli EXP tablosunu düzenlemek istediğimi belirttim, olumsuz geri dönüş almam halinde iade isteyeceğim çünkü temel isteğim bu, temel isteğim karşılanmadığı senaryoda hizmet almış olmuyorum.

Teşekkürler.
sunucu olumsuz yanıt verecektir ugrasmazlar
slotların exp degerleri ile oynayabilrsin örnek veriyorum nacivattan kasılma yerlerinin slotlarını 3x azaltıp veya yükseltebillirsin

sunucu olumsuz yanıt verecektir ugrasmazlar
slotların exp degerleri ile oynayabilrsin örnek veriyorum nacivattan kasılma yerlerinin slotlarını 3x azaltıp veya yükseltebillirsin
Merhaba,

Evet fakat mobların oranlarını düzenlemek işime gelmiyor. Alternatif çözüm aramıyorum açıkçası, doğrudan kafamda oluşturduğum planlamalar var ve bu planda Gerekli EXP kısmını düzenlemem gerekiyor. O halde foruma bir konu açıp, birisinin ücretli olarak files kurmasını isteyeceğim...

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri