- Ticaret Puanı
- 0
Tekrar merhabalar. Server files'ımda çok fazla eksik bulunuyor. Eski TR Tipi bir files hazırlamak istiyorum. Aşağıda filesta olmasını istediğim bazı özellikleri yazdım. Bunları nasıl ekleyeceğimi adım adım anlatabilir misiniz acaba?
Kod:
Genel:
- Level sandıklarından çıkanları ayarlama.
- Sandık İçgörü Sistemi
Metinlerden Düşecekler:
- Ruh taşı drop'u çok fazla, neredeyse her metinden ruh taşı atıyor, azaltılması lazım.
- Büyülü metal drop'unun metinlerden kaldırılması lazım.
- Tüm metinlere efsun nesnesi, attırma kağıdı, istiridye, at madalyonu ve kutsama kağıdı drop'u getirilmesi lazım.
Başlangıç :
- Server'a yeni giriş yapan oyuncuya pencere açılması ve oyunun tanıtılması
- Global chat'e 'X oyuncumuz Y krallığına ayak bastı' yazısı eklenmesi
- Başlangıçta her karaktere şu itemler verilmeli
- 1 level, class'ına uygun, +9 silah(ninjalara hem yay hem kılıç hem hançer - savaşçılara hem mızrak hem kılıç)
- Her karaktere 1 level başlangıç ayakkabı, kolye, küpe, kalkan, zırh, bilezik...
- Oyuncu Beceri Eğitimi görevini aldığında skilleri ve at leveli hariç diğer becerilerinin P olması. (At leveli 10 olmalı)
NPC'ler
- NPC'lerde(Silah, Zırh Satıcısı ve Satıcı Kadın) satılan tüm item'ların kaldırılması
- NPC'lere item koymak nasıl oluyor? Bunu kendim editlemek istiyorum. Silah Satıcısı, Satıcı kadın ve Zırh Satıcısı
Quest:
- Hergün saat 19-20 arası otomatik ayarlı binek eventi, droplar az, her metinden düşecek şekilde
- Her haftasonu(cmts,pazar) saat 19-21 arası otomatik ayarlı Ayışığı eventi.