Yardım Server Web Site yedek alma nasıl yapılır?

• Konuyu açan Konuyu açan sharap
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 54
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

sharap

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar herhangi bir hostingden kiraladığım Web site alanımda düzenlemeler yapıp sonra bu düzenlemeleri yedekleyip başka bir hostingde kullanabilmem mümkün mü mümkünse bu yedekleri nasıl alırım ve nasıl kurarım bilgisi olan var mı acaba.

Merhaba arkadaşlar herhangi bir hostingden kiraladığım Web site alanımda düzenlemeler yapıp sonra bu düzenlemeleri yedekleyip başka bir hostingde kullanabilmem mümkün mü mümkünse bu yedekleri nasıl alırım ve nasıl kurarım bilgisi olan var mı acaba.
cPanel ya da benzeri web hosting panel erişimin varsa yedekleyebilirsin.

Bütün erişimler var ama fttp üzerinden yedek almak istiyorum daha önce hiç denemedim ve o yedeği farklı bir sunucuda çalıştırırsam herhangi bir sıkıntı yaşarmym
Web yazılıma bağlı. Örneğin hazır bir sunucu satın aldıysanız, kullanılan web yazılım çalınmasın diye bir dosya şifrelemesi ve lisans yazılmış olabilir. Web yazılımı kontrol etmeden bilemezsin. Hangi web hosting paneli kullanıyorsunuz? cPanel ise panel içerisinden yedek alabilirsin.

Geri