Bu sorunun sebebi cache de olan verilerin veritabanına yazılmadan db çekirdeğinin kapanmasından kaynaklı olabilir. Hangi filesi kullanıyorsunuz? Oyunu açıp - kapatırken kullandığınız scriptin kodlarını da paylaşır mısınız?
Ayrıca db syserr kayıtlarını da kontrol edin. Belki sorgu hatası olabilir
Denk gelmişken sorayım adminim, en sağlıklı oyunu bakıma alma yöntemi nedir?
Ben genelde önce shutdown, ardından close yapıyorum.
martynin scriptindeki close komutu killall çekiyor galiba yeterli olur mu/shotdown çektikten sonra 1 dakika falan bekle killall -9 game db vrunner çek öyle reboot atıp dene genelde item kaybı olmaz zararı varmı bilmiyorum.
Önce shutdown ile oyunu kapatıyorsun oyunun içerisinden daha sonra close yapıyorsun ancak kullandığın script hatalıysa veya filesteki herhangi bir kodda sorun varsa yine veri kaybı olabilir. Şu video belki işine yarayabilir (oyunu kapatma scripti bölümünden itibaren. Burada teknik bilgiler mevcut);Denk gelmişken sorayım adminim, en sağlıklı oyunu bakıma alma yöntemi nedir?
Ben genelde önce shutdown, ardından close yapıyorum.
Scipriti atman lazım görmeden bişey diyemem dostummartynin scriptindeki close komutu killall çekiyor galiba yeterli olur mu
dostum 50 tane sw açtın martysama ile görmene gerek yokturScipriti atman lazım görmeden bişey diyemem dostum
Onda sorun yokdostum 50 tane sw açtın martysama ile görmene gerek yoktur
Tamamda dostum benim açtıgım sunucularda senin bu yaşadığın sorun yaşanmadı ki öneri veriyorum kendinde bakabilirsindostum 50 tane sw açtın martysama ile görmene gerek yoktur
script ile kapattığımda geri sarma sorununu yaşamıyorum fakat ani çökmelerde geri sarıyor. 2 senedir geliştirdiğim bir filesBu sorunun sebebi cache de olan verilerin veritabanına yazılmadan db çekirdeğinin kapanmasından kaynaklı olabilir. Hangi filesi kullanıyorsunuz? Oyunu açıp - kapatırken kullandığınız scriptin kodlarını da paylaşır mısınız?
Ayrıca db syserr kayıtlarını da kontrol edin. Belki sorgu hatası olabilir
BACKUP_LIMIT_SEC = 3600