Çözüldü Server Files

• Konuyu açan Konuyu açan suleyman06
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 671
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

suleyman06

Bla bla
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar.
Ben bir sıfırdan files oluşturmak istiyorum. Acaba sıfırdan oluşturmak için en başından hangi adımları izlemem gerekiyor.?

Çözüm
kraizy.tgz dosyası
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
sanırım bu freebsd içerisinde mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam içerisinde 7ye yakın src mevcut

Eger amacınız ögrenmek ise forumda buldugunuz files altyapılarını kullanabilirsiniz eger ciddi bir iş yapacaksanız forum fileslerine güvenmeyin derim ne oldukları belli degil
Profil kısmında yanıt vermiştim ama madem konu açtınız daha düzenli olması için buradan devam ediyim.
Daha önce bu alanlarla ilgili hiç uğraşmadıysanız sıfırdan oluşturma süreci baya zorlu. Biraz daha tecrübe kazanmak için hazır dosyalar üzerinden gitmenizi tavsiye ediyorum.

İlla ben sıfırdan files oluşturmak istiyorum diyorsanız oyunun ilk sızdırılan dosyalarını indirmeniz gerekiyor. Kraizy.tgz adında 3gb yakın bi dosya paylaşılmıştı. Şuan hala linkler sağlam duruyor mu pek bilmiyorum. Araştırıp bulmak gerek.

Bu dosyada ki kaynak kodlarında bazı sorunlar mevcut. Onları düzeltmeli ve daha güncel freebsd, vs sürümlerinde derlenebilmesi için değişiklikler yapmanız gerekiyor. Tüm bunları yaptıktan sonra oyunun server files kısmını da hazırlamanız gerekiyor.

Çok geniş çaplı bir şey olduğu için tek bir mesajda bunun anlatılabileceğini sanmıyorum. Altyapı adı ile paylaşılan filesleri kullanmanızı öneririm. :)

Ek: Sıfırdan files oluşturmak isteyenler şu videolu rehberimize bakabilirler: Metin2 Sıfırdan Altyapı Server Files Hazırlama Rehberi

kraizy.tgz dosyası
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
sanırım bu freebsd içerisinde mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam içerisinde 7ye yakın src mevcut

Eger amacınız ögrenmek ise forumda buldugunuz files altyapılarını kullanabilirsiniz eger ciddi bir iş yapacaksanız forum fileslerine güvenmeyin derim ne oldukları belli degil

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri