- Ticaret Puanı
- 0
Herkeze Merhabalar, sorunum çözüldü fakat özet geçeyim ve bu kullandığım filesi kuramayanlar olursa bu konu üzerindende yardım alabilir forumda düzenli şekilde bulunsun diye editliyim dedim. 
Şimdi benim sorunum tunga server filesi kuramamaktı, makinemde python olmadığı için açamıyordum.
@DARKNESNIGHT yardımcı oldu ve 1 e 1 bilgisayarıma bağlanarak sorunu çözdü konu altınada bir güzel açıklamış zaten onuda alıntı yapıyorumki sorunu ve çözümü daha iyi anlayasınız.

Şimdi benim sorunum tunga server filesi kuramamaktı, makinemde python olmadığı için açamıyordum.
@DARKNESNIGHT yardımcı oldu ve 1 e 1 bilgisayarıma bağlanarak sorunu çözdü konu altınada bir güzel açıklamış zaten onuda alıntı yapıyorumki sorunu ve çözümü daha iyi anlayasınız.

DARKNESNIGHT
Hemen anlatayım
1.Sorun : Makinede python yüklü olmadığı için makineye python yüklemeye çalıştık fakat pkg manager hatalı olduğu için pkg manager güncellenip sonrasında python kuruldu.
Python kurma sebebimiz server dosyalarının python tabanlı çalışmasıydı.
2.sorun : Bilgisayarda eksik olan VC Runtime yüzünden Clienti açmıyordu VC runtime kurmak yerine daha hızlı olması açısından eksik olan ;
-MSVCP140.dll
-VCRuntime140.dll
El ile System32 ve SYSWOW64 dizinlerine atılmıştır.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Son düzenleme: