- Ticaret Puanı
- 0
Herkese öncelikle merhaba.Site'nin güzel insanları ve güzel olucak insanları.Başlangıç kısmını geçerek kendimden az bişeycik bahsediyim.
Adım:Selman
Soyadım:Önemli Değil
Nereliyim:Kocaeli !
Neler ile uğraşırım:Dev gibi korsan link arşivim vardır.Saatlerce oyun oynar
oyun haberleri okur,oyun videoları izlerim.Cthulhu'nun çağrısınhatmederim.
Nasıl bir insan evladıyım:Yeri ve zamanın'da espiritüel komik biri olsam'da karanlık ve ciddi bir yapım var'dır.Akıl sağlığım otistik veya başka bir şekilde olmasa'da sıkıntılarım vardır.
Hobilerim:Farkındayım umrunuz'da değil ama oyun oynamak ve
spor yapmak.
Yani evet bu kadar daha fazla bir bilgi lazımsa şöyle biraz daha açıklıyım.(Kimse takmaz ama falan felan işte )
Arada sırada oyun yapmaya merak salan biriyim.3.günde pes ederim .Şarkı yapmaya merak salamadım daha.Bu aralar biraz daha hack muhabbetlerine meraklıyım.Ayrıca çok sağlam torrent arşivim vardır.Cthulhu'nun çağrısı tarzın'da bir kitap yazmayı düşünüyorum.Bilmiyorum daha o kadar delirdim mi ama denicem yani.
Yani bu kadar.Ben Selman.Redboy'da diyebilirsiniz.İyi Forumlar
ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'lyeh wagh'nagl fhtagn
r'lyeh'deki evinde ölü Cthulhu düş görerek bekliyor
Adım:Selman
Soyadım:Önemli Değil
Nereliyim:Kocaeli !
Neler ile uğraşırım:Dev gibi korsan link arşivim vardır.Saatlerce oyun oynar
oyun haberleri okur,oyun videoları izlerim.Cthulhu'nun çağrısınhatmederim.
Nasıl bir insan evladıyım:Yeri ve zamanın'da espiritüel komik biri olsam'da karanlık ve ciddi bir yapım var'dır.Akıl sağlığım otistik veya başka bir şekilde olmasa'da sıkıntılarım vardır.
Hobilerim:Farkındayım umrunuz'da değil ama oyun oynamak ve
spor yapmak.
Yani evet bu kadar daha fazla bir bilgi lazımsa şöyle biraz daha açıklıyım.(Kimse takmaz ama falan felan işte )
Arada sırada oyun yapmaya merak salan biriyim.3.günde pes ederim .Şarkı yapmaya merak salamadım daha.Bu aralar biraz daha hack muhabbetlerine meraklıyım.Ayrıca çok sağlam torrent arşivim vardır.Cthulhu'nun çağrısı tarzın'da bir kitap yazmayı düşünüyorum.Bilmiyorum daha o kadar delirdim mi ama denicem yani.
Yani bu kadar.Ben Selman.Redboy'da diyebilirsiniz.İyi Forumlar
ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'lyeh wagh'nagl fhtagn
r'lyeh'deki evinde ölü Cthulhu düş görerek bekliyor