- Ticaret Puanı
- 0
Sunucuya yeni bir eşya ekledikten sonra protolarla uğraşmak epey zaman kaybettirip boşuna uğraştırdığı için böyle bir batch scripti yazdım. Kendi dosya düzeninize göre düzenlemeniz gerekir.Bu script şunları yapar:
- item_proto.txt, mob_proto.txt ve dump_proto.exe dosyalarını Release/xx konumlarına kopyalar,
- Her bir Release/xx konumunda dump_proto.exe programını çalıştırıp protoları oluşturur,
- item_names.txt, item_proto.txt, mob_names.txt ve mob_proto.txt dosyalarını Windows ve FreeBSD serverfilesinizin gerekli konumlarına kopyalar,
- Kapatılmış item_proto ve mob_proto dosyalarını pack/locale/xx konumlarına taşır,
- Her bir Release/xx konumundan item_proto.txt, mob_proto.txt ve dump_proto.exe dosyalarını siler
- locale packini PackMakerLite ile kapatır.
- Kapattığı locale.eix ve locale.epk dosyalarını clientinizin pack klasörüne atar.
Dosya düzeni:
Dump Proto ana dizini:
Importer.sln ile dump proto derlendiği zaman .exe dosyası Release klasörüne gelmeli.
Release klasörü düzeni:
item_proto.txt ve mob_proto.txt dosyalarınız her zaman burada olmalı. Sunucunuza eşya veya yaratık eklerken sadece bu protoları kullanın.
Sunucunuzda hangi dilleri kullanıyorsanız buraya alt klasörler oluşturun. Ben örnek olarak tr ve en klasörleri oluşturdum.
Sunucunuzda hangi dilleri kullanıyorsanız buraya alt klasörler oluşturun. Ben örnek olarak tr ve en klasörleri oluşturdum.
Dil klasörleri içeriği:
Bu klasörlere kullandığınız dilin item_names.txt ve mob_names.txt dosyalarını atıyorsunuz.
Tekrardan belirteyim, sunucunuza eşya veya yaratık eklerken sadece bu txtleri değişmeniz yeterlidir.
Bu kadar.
Tekrardan belirteyim, sunucunuza eşya veya yaratık eklerken sadece bu txtleri değişmeniz yeterlidir.
Bu kadar.
Script: (Not defterine yapıştırıp dosya uzantısını .bat olarak değiştirin)
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Son düzenleme: