SATIŞTAKİ ÜRÜNLER

• Konuyu açan Konuyu açan MCB
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 398

MCB

CGames
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
1
Ürünler tamamen özel olarak tasarlanmıştır.​

KOSTÜM PARLATMA TAŞI​

*SİSTEM Belirlediğiniz kodda`ki taş ile çalışır.
*Bu taş ile kostüme belirlediğiniz efekti verebilirsiniz efekt menüsünü arttırabilir veya azaltabilirsiniz.
*Taş ile kostüme efekt uygulandıktan sonra kostüme belirlediğiniz bir özellik verir.
*Bug yapımının önüne geçmek adına taş 1 kostüme sadece 1 kez kullanılabilir.
*Kostümde zaten bir efsun varsa yeni özellik yeni bir socket açar ve altına eklenir.
*Kostümde zaten taşın verdiği bir özellik varsa direkt üzerine oran olarak yazılır.
-Örn: Kostümde 3 k hp zaten varsa ve taş 4k hp veriyorsa kostümde ki 3k hp 7k olarak güncellenir.

Peki Shining sisteminden farkı nedir ?
*Arasında ki en büyük fark kostüme belirli bir özellik vermesidir.
*Shining sisteminde sizin belirlediğiniz efekt verilir ama bu sistem ile bu seçim tamamen oyunculara bırakılmıştır.

:flag:

0219_180802.webp

Login Ekranı​

✔️

giris.webp

login.webp

Nesne Market Tasarımı(Gui Giydirmesi)​

✔️

nesnemarkety.webp

Dosya Eklentileri

• 0219_180802.webp
    0219_180802.webp
    123,3 KB · Gösterim: 21
Son düzenleme:
Nesne market harika, gerçekten bayıldım. Sade ve çok şık. Bol kazançlar dilerim.

hayırlı satışlar kardeşim

Oliva,lova,hayal2'den farkı nedir bunların

hayırlı saıtşlar
Öncelikle teşekkür ederim.
İkisini birbiri ile karşılaştırdığın zaman aralarındaki farkı anlarsın. İkiside birbirine has giydirilmiş sistemler. En büyük fark ise tabi ki mertin sisteminin daha geliştirilmiş olması.
Bu sistem forumlarda mevcut rendertargetli nesne marketin üzerine uygulanmış bir gui giydirmesi. Ekstra bir özelliği yok görüntü olarak sadece biraz daha sadeleştirmeye gittim.

Geri